Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул

Код: 36577
Фото товару Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул
Фото складу Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул
Фото використання Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул
(5)
2239 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Скажіть «так» здоровому волоссю за допомогою безглютенової формули Maxi-Hair for Men 60 капсул від Country Life. Складна формула, яка забезпечує живлення волосся, ця добавка допомагає ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794050476
Вага: 0.45 кг

Country Life Шкіра нігті волосся 60 капсул

Country Life, Maxi-Hair for Men, Шкіра нігті волосся, 60 капсул

Опис

Скажіть «так» здоровому волоссю за допомогою безглютенової формули Maxi-Hair for Men 60 капсул від Country Life. Складна формула, яка забезпечує живлення волосся, ця добавка допомагає блокувати ДГТ.

Багато людей стверджують, що властивості пальметто є хорошим засобом від андрогенної алопеції, яка є різновидом випадіння волосся. Saw palmetto може блокувати фермент (5-альфа-редуктазу), який не дозволяє гормону тестостерону перетворюватися в інший гормон – дигідротестостерон.

Інший інгредієнт, який має пригнічуючий ефект на ДГТ, гарбузова олія, насичена цинком. Екстракт хвоща польового, отриманий з Equisetum arvense, має багатовікову історію використання як лікарської рослини. Завдяки високому вмісту діоксиду кремнію він зміцнює нігті та волосся. Поліпшення кровообігу, це може зробити волосяні фолікули здоровими.

Ця дієтична добавка від Country Life також містить харчовий комплекс, що складається з екстракту брокколі, брюссельської капусти та екстракту цвітної капусти.

Якщо ви турбуєтеся про передчасне облисіння, а ваше волосся не отримує достатньо живлення‚ тоді Maxi-Hair для чоловіків 60 м’яких капсул від Country Life – ваш найкращий вибір.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість калорій на порцію 10 калорій з жиру 10 загального жиру 1 г 2% тіаміну (вітамін B1) (у вигляді мононітрату тіаміну) 10 мг 667% рибофлавіну (вітамін B2) 10 мг 588% ніацину (як ніацинамід) 40 мг 200% вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 10 мг 500% фолієва кислота 400 мкг 100% вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну) 20 мкг 333% біотин (у вигляді d-біотину) 2‚000 мкг 667% пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенат кальцію) 20 мг 200% патентована суміш для підтримки чоловічого волосся 1‚566 мг (1,56 г) * забезпечує: MSM (метилсульфонілметан) * Екстракт пальмового дерева (serenoa repens) (ягоди) (від 85% до 95% вільних жирних кислот) * Олія насіння гарбуза * Екстракт хвоща (7% діоксиду кремнію) (стебло) * DIM (дііндолілметан) * Харчовий комплекс (екстракт броколі, екстракт цвітної капусти, брюссельської капусти) Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, олія рисових висівок, гліцерин, соняшникова лецитин‚ бджолиний віск‚ очищена вода‚ карамельний колір. 100% бичачий желатин, без BSE. Сертифікований вміст без глютену. Без дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників.

Дозування

Дорослі чоловіки приймають дві (2) м’яких таблетки на день. Для найкращого використання приймати з їжею. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При появі будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86°F.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Youtheory, Collagen 6000 mg, Колаген, 290 таблеток
(4.9)
1194 грн.
Доставка