Nootropics Depot, Alpha-GPC 99% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 30 г

Код: 37722
Основне фото товара Nootropics Depot, Alpha-GPC 99% Powder, Альфа-гліцерилфосфоріл...
(5)
2276 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Що таке порошок Alpha GPC?Альфа-GPC, також відомий як альфосцерат холіну та альфа-гліцерилфосфорилхолін, є холінвмісною сполукою, яка природним чином міститься в мозку, а також у невеликих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nootropics Depot Альфа-гліцерилфосфорілхолін 30 г

Nootropics Depot, Alpha-GPC 99% Powder, Альфа-гліцерилфосфорілхолін, 30 г

Що таке порошок Alpha GPC?

Альфа-GPC, також відомий як альфосцерат холіну та альфа-гліцерилфосфорилхолін, є холінвмісною сполукою, яка природним чином міститься в мозку, а також у невеликих кількостях у таких продуктах, як м’ясо, риба, яйця та молочні продукти. Альфа-GPC також є природним фосфоліпід.

Дослідження та докази показують, що альфа-GPC вважається одним із найефективніших джерел холіну, жиророзчинного члена комплексу вітамінів групи В. Це вказує на те, що альфа-GPC може ефективно підвищувати концентрацію холіну.

Переваги Alpha GPC

Багато потенційних застосувань альфа-GPC зосереджені на його стані як попередника ацетилхоліну, нейромедіатора, який допомагає мозку надсилати сигнали до нервів по всьому тілу. Доведено, що ацетилхолін відіграє важливу роль у формуванні пам’яті, концентрації, логічних міркувань і навчання. 

Дослідження показують, що альфа-GPC може підтримувати більшу синаптичну пластичність. По суті, це метод вашого мозку адаптації та зміни до нової інформації, контролюючи те, як ваші нейрони спілкуються один з одним, що призводить до процесу створення та відтворення спогадів. Це може сприяти покращенню пошуку та збереження інформації. Згідно з дослідженнями, alpha-GPC може підвищити вашу загальну здатність до навчання та здатність вирішувати проблеми.

Повідомляється, що Alpha-GPC підтримує когнітивне здоров'я. Хоча немає рандомізованих, подвійних сліпих, плацебо-контрольованих клінічних випробувань, які б показали, що це вірно у здорових дорослих, неофіційні дані підтверджують це.

Навіщо купувати Alpha GPC?

Ми пропонуємо продукт альфа-GPC природного походження без ГМО, виготовлений з органічних інгредієнтів. Alpha-GPC також підтверджено GRAS FDA, що означає, що він загальновизнаний як безпечний.

Наш порошок Alpha-GPC 99% — це майже чистий продукт для тих, хто бажає повної ефективності, але ми також пропонуємо порошок Alpha-GPC 50% для тих, хто стурбований чутливою гігроскопічною природою alpha-GPC.

Альфа GPC дозування

Як дієтичну добавку приймайте 300 мг Alpha-GPC один раз на день. 

Альфа ГПХ і гігроскопія

Alpha-GPC є гігроскопічною сполукою, що означає, що вона вбирає вологу з навколишнього повітря, фізично перетворюючи її з порошку на гелеподібну речовину при неправильному зберіганні. Хоча цей гігроскопічний ефект не обов’язково означає, що продукт зіпсувався, це ознака неправильного зберігання. Корисно зберігати Alpha-GPC у герметичних контейнерах (наприклад, у вакуумній упаковці). Незважаючи на те, що ми вживаємо заходів, щоб цього не сталося з вашим продуктом, якщо Alpha-GPC 99% надходить із грудками, просто розбийте їх перед використанням.

Чому б нам не продавати Alpha-GPC 100% порошок? Alpha-GPC з чистотою понад 99% піддається гігроскопії дуже швидко, як тільки він зустрічається з повітрям.

Завжди обговорюйте додавання ноотропів і харчових добавок зі своїм лікарем або іншим медичним працівником, якому ви довіряєте, і будьте в курсі того, як продукт може вплинути на вас – усі різні.

Де купити Alpha GPC 99%

Nootropics Depot пропонує як 30 г, так і 60 г баночки Alpha GPC 99% порошку. АКТИВНА РЕЧОВИНА: Alpha-GPC 99% ТИП ПРЕДСТАВЛЕННЯ: Порошок КІЛЬКІСТЬ У БАНКІ: 30 г або 60 г ПОРЦІЇ В БАНКІ: 100 порцій або 200 порцій РЕКОМЕНДУЄМО ВИКОРИСТАННЯ: як дієтичну добавку приймайте 300 мг Alpha-GPC один раз на день. ЗБЕРІГАННЯ + ГІГРОСКОПІЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Зберігати в прохолодному + сухому місці. Тримайте подалі від прямих сонячних променів + тепла. Alpha-GPC є гігроскопічною сполукою, що означає, що вона вбирає вологу з навколишнього повітря, фізично перетворюючи її з порошку на гелеподібну речовину, якщо зберігати її неправильно. МАТЕРІАЛ/КОЛІР БАНОЧКИ: Для використання більш відповідних матеріалів для певних продуктів ми будемо поступово вводити різні пляшки, що містять HDPE, а не PET. Коли ми здійснимо цей перехід, ви можете отримати пляшку, яка за кольором і матеріалом відрізняється від зображеної. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не приймайте цю або будь-яку іншу добавку, якщо вам менше 18 років, якщо ви вагітні або годуєте дитиною, або якщо у вас є будь-які відомі чи підозрювані захворювання та/або ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, або безрецептурні ліки. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ: завжди консультуйтеся з проконсультуйтеся з кваліфікованим лікарем, перш ніж приймати будь-яку нову дієтичну добавку. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. SCOOPS: Цей продукт не містить ложки. Совки для перенесення не є точною формою вимірювання. Для точного вимірювання цього продукту потрібна міліграмова шкала. Завжди консультуйтеся з кваліфікованим лікарем, перш ніж приймати будь-яку нову дієтичну добавку. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. SCOOPS: Цей продукт не містить ложки. Совки для перенесення не є точною формою вимірювання. Для точного вимірювання цього продукту потрібна міліграмова шкала. Завжди консультуйтеся з кваліфікованим лікарем, перш ніж приймати будь-яку нову дієтичну добавку. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. SCOOPS: Цей продукт не містить ложки. Совки для перенесення не є точною формою вимірювання. Для точного вимірювання цього продукту потрібна міліграмова шкала.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-гліцерилфосфорілхолін (Alpha GPC)