Vimergy, Adapto B-Complex, Комплекс вітаміну B, 90 капсул

Код 36898
Основне фото товара Vimergy, Adapto B-Complex, Комплекс вітаміну B, 90 капсул
(5)
2451 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
НАЙКРАЩА СУМІШ: вісім вітамінів групи В із джерел, що добре засвоюються, органічна родіола та ягоди глоду. СЕРТИФІКАЦІЯ: Кошерність. ЧИСТОТА, ЯКОЮ МОЖНА ДОВІРЯТИ: без наповнювачів чи добавок, без ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 856664004492
Вага: 0.23 кг

Vimergy Комплекс вітаміну B 90 капсул

Vimergy, Adapto B-Complex, Комплекс вітаміну B, 90 капсул


B-Complex - це група вітамінів, яка включає вісім вітамінів B: тіамін (B1), рибофлавін (B2), ніацин (B3), піридоксин (B6), фолат (B9), кобаламін (B12), біотин і пантотенову кислоту . Кожен із цих вітамінів виконує різні функції в організмі, включаючи підтримку здоров'я нервової системи, утворення червоних кров'яних клітин, підтримку імунної системи та метаболізм вуглеводів, білків та жирів.B-Complex зустрічається в природних продуктах, таких як м'ясо, риба, яйця, горіхи, зелені овочі та цілісні зерна, і може бути отриманий через додаткові джерела, такі як мультивітаміни або спеціалізовані продукти B-Complex. Додатковий прийом B-Complex може бути рекомендований людям з дієтами, які не забезпечують достатньої кількості цих вітамінів, а також людям з особливими потребами, такими як вагітні жінки або люди, які страждають на хронічні захворювання. Однак перед прийняттям будь-яких додаткових вітамінів рекомендується проконсультуватися з лікарем або дієтологом.Крім перерахованих вище функцій, B-Complex також відіграє важливу роль метаболізмі енергії. Вітаміни B допомагають організму перетворювати вуглеводи, білки та жири на енергію, яку він може використовувати для підтримки фізичної та розумової активності.Деякі люди можуть ризикувати дефіцитом B-Complex, включаючи старших людей, вегетаріанців та веганів, людей з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, таких як целіакія або хвороба Крона, та людей, які зловживають алкоголем. Симптоми дефіциту B-Complex можуть включати втому, дратівливість, депресію, втрату апетиту, проблеми зі шкірою та слизовими оболонками, а також проблеми з пам'яттю та концентрацією.Загалом рекомендується отримувати достатню кількість B-Complex через різноманітну та збалансовану дієту. Якщо у вас є потреба в додатковому прийомі цих вітамінів, рекомендується обговорити це з вашим лікарем або дієтологом, щоб вибрати відповідні додаткові джерела та визначити правильне дозування.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)
Alt: Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Вітаміни групи В Коферм...
(5)
2118 грн.
У наявності
Alt: Pure Encapsulations, B-Complex Plus, Комплекс вітаміну B, 120 ...
(5)
2381 грн.
У наявності
Alt: Mega Food, Kids B Complex, B-комплекс для дітей, 30 таблеток
(4.9)
783 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, BioActive Complete B-Complex, B-комплекс, 60 к...
(5)
565 грн.
Доставка