Dr. Berg, Natural Prenatal Multivitamin, Мультивітаміни для вагітних, 60 капсул

Код: 37391
Основне фото товара Dr. Berg, Natural Prenatal Multivitamin, Мультивітаміни для ва...
(5)
2083 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Ви очікуєте і не бажаєте нічого, крім найкращого для свого маленького охоплення радості?Dr. Berg Natural Prenatal Multivitamin ретельно розроблено з урахуванням унікальних потреб материнства. Це виняткове ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Мультивітаміни для вагітних 60 капсул

Dr. Berg, Natural Prenatal Multivitamin, Мультивітаміни для вагітних, 60 капсул

Ви очікуєте і не бажаєте нічого, крім найкращого для свого маленького охоплення радості?

Dr. Berg Natural Prenatal Multivitamin ретельно розроблено з урахуванням унікальних потреб материнства. Це виняткове джерело живлення для вагітних і годуючих мам.

Наша унікальна формула містить потужну комбінацію високоякісних вітамінів, мінералів, мікроелементів, омеги та екстрактів суперпродуктів.

Dr. Berg Natural Prenatal Multivitamin виготовляється з нашої фірмової суміші фруктів і овочів, яка містить вітаміни природного походження, зокрема:

Наш пренатальний полівітамін також містить:

Більшість пренатальних полівітамінів не містять мікроелементів і жирних кислот і складаються з низькоякісних поживних речовин, які не можуть ефективно засвоюватися.

Ми розробили природний пренатальний полівітамін Dr. Berg, щоб забезпечити повну суміш основних поживних речовин, щоб підвищити ваші поживні речовини.

Більше того, Dr. Berg Natural Prenatal Multivitamin забезпечує щоденну дозу суперпродуктів. Кожна порція наповнена нашою запатентованою сумішшю цільних продуктів, виготовленою зі шпинату преміум-класу, брокколі, моркви, буряка, помідорів, грибів шиітаке, яблук, журавлини, апельсинів, чорниць і полуниці.

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: Вагітним і годуючим матерям приймати по 2 капсули на день незалежно від їжі.

Застереження: не перевищуйте рекомендоване використання. Як і з будь-якою дієтичною добавкою, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей.

Композиція

Кількість на порцію% від добової норми
Вітамін А (100% як бета-каротин)250 мкг RAE (5000 МО)19%
Вітамін С60 мг50%
Вітамін D260 мкг (10400 МО)1733%
Вітамін К80 мкг89%
Тіамін (вітамін B1)1,4 мг100%
рибофлавін (вітамін B2)1,6 мг100%
ніацин20 мг111%
Вітамін B62 мг100%
Фолієва кислота650 мкг DFE108%
біотин300 мкг857%
Пантотенова кислота10 мг143%
Йод75 мкг26%
Цинк15 мг115%
Марганець1 мг38%
Порошок яловичої печінки350 мг*
Обліпиха (Hippophae rhamnoides L.) (плоди) (джерело омеги)200 мг*
мікромінеральний комплекс5 мг*

*Денна цінність не встановлена.

Інгредієнти: фруктово-овочева суміш (шпинат (лист), брокколі (квітка і стебло), морква (корінь), буряк (уся рослина), помідор (плід), гриб шиітаке, яблуко (плід), журавлина (плід), апельсин ( фрукти), чорниця (фрукти), полуниця (фрукти)), порошок яловичої печінки, капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода, гелланова камедь), обліпиха (Hippophae rhamnoides L.) (фрукти), холекальциферол, хелат амінокислоти цинку, ламінарія, марганець амінокислотний хелат, мікромінеральний комплекс, 5-метилтетрагідрофолат кальцію.

 

ДЕФІЦИТ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У ВАМІННИХ МАТЕРІВ ЗУСТРАЄТЬСЯ ЧІЛЬШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Подорож до материнства супроводжується збільшенням харчових потреб для підтримки росту та розвитку вашої дитини.

Вітаміни та мінерали відіграють фундаментальну роль під час внутрішньоутробного розвитку та сприяють енергетичному обміну та міцному імунному захисту у немовлят, які перебувають на грудному вигодовуванні.

Сучасна харчова обробка вилучає значну кількість поживних речовин, через що стає все важче отримати всі наші потреби у вітамінах і мінералах лише з їжі.

За підрахунками, майже 50% майбутніх матерів і немовлят, які годують грудьми, мають низький рівень вітаміну D або його дефіцит, а майже половина всіх вагітних жінок не споживають достатньо цинку та ризикують дефіцитом мікроелементів.

Дефіцит поживних речовин під час вагітності може спричинити проблеми з розвитком і низьку вагу при народженні, а також може погіршитися під час грудного вигодовування — періоду підвищеної потреби в поживних речовинах для годування немовляти, яке швидко зростає.

Прикорм є чудовим способом покращити здорове харчування під час вагітності та годування груддю. На жаль, більшість дієтичних добавок містять синтетичні неякісні інгредієнти, які важко засвоюються.

 

 

ДОКТОР. BERG NATURAL PRENATAL MULTIVITAMIN Дбає про здоров’я вашої дитини

Натуральний пренатальний полівітамін Dr. Berg був розроблений з урахуванням здоров’я мами та дитини.

Цей полівітамін містить високоякісні необхідні вітаміни, мінерали, мікроелементи та жирні кислоти, а також містить нашу ексклюзивну запатентовану суміш цільних харчових продуктів.

Коли йдеться про ваше здоров’я та благополуччя вашої дитини, ми не залишаємо місця для компромісів. Ми використовуємо ретельно підібрані інгредієнти для максимальної біодоступності та чудового засвоєння, тому ви можете бути впевнені, що забезпечуєте свою дитину поживними речовинами преміум-класу.

Нарешті, пренатальний полівітамін, який ми з упевненістю рекомендуємо вагітним і годуючим матерям. Вагітність є найважливішим періодом розвитку, і забезпечення того, щоб ви та ваша дитина отримували необхідні поживні речовини, має значні переваги для майбутнього здоров’я вашої дитини.

 

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. BERG NATURAL PRENATAL МУЛЬТИВІТАМІНИ?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

 

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

 

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, які ви не можете отримати більше ніде.

 

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

 

НЕ ВАТРАЧАЙТЕ СВІЙ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ПРЕНАТАЛЬНІ ПОЛІВІТАМІНИ

Натуральний пренатальний полівітамін Dr. Berg є неймовірним джерелом вітамінів, мінералів і мікроелементів, і він ідеально підходить для вагітних і годуючих матерів. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

ДОКТОР. BERG NATURAL PRENATAL MULTIVITAMIN МОЖЕ ПІДПАДАТИ ВАМ, ЯКЩО...

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. BERG NATURAL PRENATAL МУЛЬТИВІТАМІНИ

Використовувати природний пренатальний полівітамін Dr. Berg легко та зручно. Вагітним і годуючим матерям приймати по дві капсули на день незалежно від їжі.

 

КОМУ НЕ СЛІД ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. BERG NATURAL PRENATAL МУЛЬТИВІТАМІНИ

Вагітним і годуючим матерям, а також тим, хто планує завагітніти, слід проконсультуватися з медичним працівником, перш ніж приймати полівітамін Dr. Berg Natural Prenatal Multivitamin або будь-яку дієтичну добавку.

 

 

ДОКТОР. МУЛЬТИВІТАМІНИ BERG NATURAL PRENATAL

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для вагітних (PreNatal Multivitamins)