American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C Аскорбінова кислота, 200 г

Код: 39407
Фото товару American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C...
Фото складу American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C...
Фото використання American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C...
Основне фото товара American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C...
(5)
2906 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
• Отримайте свою щоденну дозу вітаміну С за допомогою цього високоякісного порошку з нейтральним рН, який не заподіє вам проблем із животиком – і все ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

American Nutriceuticals Вітамін C Аскорбінова кислота 200 г

American Nutriceuticals, Vitality C with GMS-Ribose, Вітамін C Аскорбінова кислота, 200 г

Опис

• Отримайте свою щоденну дозу вітаміну С за допомогою цього високоякісного порошку з нейтральним рН, який не заподіє вам проблем із животиком – і все це в одній ложці!• Цей продукт забезпечує більш ефективний процес поглинання за допомогою чотирьох інноваційних шляхів, які спеціально розроблені для максимального поглинання!• Завдяки потужним антиоксидантним і імунопідтримуючим властивостям цей продукт сприяє оптимальному здоров’ю організму, забезпечуючи підтримку детоксикації.

Поповніть свою щоденну рутину Vitality C, революційною порошкоподібною добавкою вітаміну C, яка містить 4 ГРАМИ (4000 мг) високоефективної користі в кожній чайній ложці! Покращена комплексом рибози GMS для більш ефективного засвоєння та збагачена для захисту від розладу шлунка чи травлення, зазвичай пов’язаних із великими дозами, ця вдосконалена формула ефективно впливає на чотири різні шляхи поглинання, тож ви можете швидко відчути різницю.

1.) Шлях глюкози - Вітамін С є розумною поживною речовиною; коли його потрібно засвоїти, немає потреби чекати в черзі. Завдяки багатьом шляхам, доступним для поглинання, вітамін С може швидко перейти в один і з легкістю пройти через наші тіла.2.) Шлях натрію - з поглинанням елементарного натрію розлад шлунка залишився в минулому. На відміну від звичайної кухонної солі, ця мінеральна молекула не містить шкідливого хлориду, що знижує фактори ризику, пов’язані з гіпертонією, і забезпечує оптимальний рівень вітаміну С!

3.) Шлях пентозофосфату - комплекс GMS-рибоза пропонує унікальну перевагу метаболізму глюкози; ця спеціальна суміш діє як додатковий прохід для поживних речовин, дозволяючи вашим клітинам краще засвоювати необхідну енергію та живлення.4.) Біодоступна органічна сірка (BOT)) - покращення BOT дозволяє нашим тілам ставати ефективнішими та ефективнішими - здорові сполучні тканини дозволяють воді, поживним речовинам, токсинам і відходам вільно протікати. Це допомагає нам засвоювати життєво важливі поживні речовини, виводячи шкідливі речовини; створення важливого балансу для оптимального здоров'я.

Було доведено, що вітамін С підтримує імунну систему та сприяє детоксикації, тому не дивно, що Vitality C використовує кілька шляхів для максимального засвоєння, дозволяючи йому обійти звичайну реакцію кишечника. Цей вітамін не тільки ефективний у профілактиці застуди та хронічних захворювань, але й не має смаку при змішуванні з будь-якою рідиною! Також безпечний для будь-якого віку - що ще можна побажати?

Інгредієнт

Розмір порції: 1 мірна ложка (6,5 г)Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / % добової норми*

Вітамін С 4000 мг / 6666%(кристали L-аскорбату С з FASM*)GMS-рибоза 2000 мг / †* Добові норми базуються на дієті з 2‚000 калорій.† Денна цінність не встановлена

* Кристали L-аскорбату C з FASM, унікальною повністю приєднаною молекулою натрію, буферизовані при некислому, нейтральному pH. Це усуває або значно зменшує звичайний кишковий дистрес, який виникає у деяких людей, які приймають велику кількість вітаміну С.

GMS-Рибоза Гліцин Метилсульфон Рибоза — це запатентована власна суміш метильованого гліцину в комплексі з метилсульфоном (МСМ) на основі рибосомальної РНК бурякового джерела з нуклеотидами рибози, включаючи D-рибозу/малат, BioActiv Aloe у запатентованій формі та EDTA. Кожні 1000 мг вітаміну C Activity забезпечують 120 мг пов’язаного натрію.

Особи, які дотримуються дієти з обмеженим вмістом натрію, можуть проконсультуватися зі своїм медичним працівником.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Аскорбінова кислота (Vitamin C Ascorbic Acid)
American Nutriceuticals, Natura 201, Трави, 120 капсул
(5)
5741 грн.
Доставка
American Nutriceuticals, Natura 401, Трави, 120 капсул
(5)
5741 грн.
Доставка
American Nutriceuticals, Natura 901, Трави, 42 капсул
(5)
5216 грн.
Доставка