Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул

Код: 40168
Фото товару Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
Фото складу Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
Фото використання Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
Основне фото товара Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
(5)
2064 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Ключові переваги Somni Полегшення випадкової безсоння Зменшує випадкову затримку сну Зменшує випадкові порушення сну Не містить мелатонінуНарешті спокійний сон із Somni! Відчуйте справді спокійний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Lane Innovative Підтримка сну 60 капсул

Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул

Опис

Ключові переваги Somni:

Полегшення випадкової безсоння Зменшує випадкову затримку сну Зменшує випадкові порушення сну Не містить мелатоніну

Нарешті спокійний сон із Somni!

Відчуйте справді спокійний нічний сон із Somni. Ця натуральна добавка була спеціально розроблена, щоб забезпечити ваше тіло всім необхідним для належного відновлення. Наповнений основними інгредієнтами, такими як кальцій, L-теанін, магній і потужні екстракти трав, Somni дає вам найкращий шанс досягти глибокого сну, необхідного вашому організму для оптимального здоров’я. Не погоджуйтеся на будь-яке заплющення очей - оберіть Somni, щоб отримати справді відновлювальний досвід.

Якщо ви боретеся з періодичним безсонням, Somni може допомогти. Доведено, що його інгредієнти зменшують нічні розлади та полегшують засинання. Вам не доведеться турбуватися про сонливість або млявість, оскільки це не супроводжується жодними побічними ефектами. Попрощайтеся зі шкідливими безсонними ночами та привітайтеся до кращого відпочинку разом із Somni.

Важливість мінералів для сну

За даними Національного фонду сну (NSF), кальцій і магній є важливими мікроелементами для високоякісного сну дорослих. Доведено, що Somni, засіб для сну, що складається з різних натуральних інгредієнтів, покращує здоров’я сну, а магній є основною поживною речовиною в цій добавці. Магній життєво важливий для більш ніж 300 процесів в організмі людини та може протидіяти безсонню, подовжуючи тривалість сну та підвищуючи його ефективність. Somni використовує бісгліцинат магнію, форму магнієвої добавки з високою біодоступністю, яка відома своїми численними перевагами. Отримайте необхідний спокійний сон із Somni.

Покращуйте якість сну та зменшуйте дискомфорт у животі за допомогою Somni. На відміну від інших продуктів на основі магнію, Somni містить інгредієнт, який має знижений проносний ефект, що робить його кращим вибором для тих, хто хоче уникнути неприємних побічних ефектів. Крім того, Somni містить AAACa, найкраще джерело кальцію в AdvaCAL, яке, як відомо, допомагає боротися з поганою якістю сну, пов’язаною з дефіцитом кальцію. Надайте пріоритет своєму сну та загальному здоров’ю разом із Somni.

Синергічна суміш розслаблюючих трав для максимального розслаблення

Розкрийте секрет спокійних ночей: трави з потужними властивостями покращують сон

Суміш натуральних трав Somni, включаючи ромашку, пасифлору та ашвагандху, працює в гармонії, сприяючи спокійному сну та загальній роботі організму. Доведено, що ромашка забезпечує якісний сон, особливо для людей похилого віку. Пасифлора збільшує вироблення гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) у мозку, зменшуючи надмірну активність і сприяючи розслабленню. Крім того, перші дослідження показують, що ашваганда може допомогти тим, хто відчуває випадкові порушення сну та стрес. Довіртеся натуральним інгредієнтам Somni для спокійного нічного відпочинку.

Додаткова підтримка з амінокислотами та вітаміном D3 для сприяння відпочинку

Неможливо переоцінити життєво важливе значення амінокислот у різних фізіологічних функціях, включаючи сон. L-теанін, амінокислота, є невід'ємною частиною формули Somni. У дозі 200 мг на порцію він виявився особливо ефективним у зменшенні випадкових порушень сну або затримки. Його суттєва перевага полягає в тому, що він сприяє розслабленню та час від часу зменшує стрес, не створюючи жодних негативних ефектів, таких як сонливість чи седація. Зрештою, ви досягнете кращого сну, не жертвуючи енергією, необхідною для продуктивного дня.

Не ігноруйте 5-HTP, важливий інгредієнт, який підвищує вироблення серотоніну у вашому організмі. Цей серотонін потім перетворюється на мелатонін, ключовий гормон, що регулює сон. Рівень мелатоніну природно підвищується ввечері, сприяючи відпочинку, і падає вранці, допомагаючи вам прокинутися. Доповнюючи природне виробництво мелатоніну 5-HTP, ви можете покращити свій графік сну. Вітамін D також має вирішальне значення, оскільки дефіцит пов’язаний із періодичними проблемами зі сном. Подбайте про свій сон за допомогою цих важливих інгредієнтів.

Усуньте стрес від купівлі кількох засобів для сну. Somni пропонує комплексне рішення, з яким легко працювати та яке забезпечує чудові результати.

Інгредієнт

Розмір порції: 3 капсули. Порцій в упаковці: 20

Кількість речовини у порції /

Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1000 МО) / 125% кальцію (у вигляді гідроксиду кальцію та оксиду кальцію) 144 мг / 11% магнію (у вигляді хелату бісгліцинату магнію) 72 мг / 17% L-теаніну 200 мг / Ромашка PE 1,2% (квіткові голівки) 100 мг / Екстракт пасифлори (Passiflora caerula L. ) (трава) 100 мг / Екстракт ашвагандхи (Withania somnifera) (корінь) (Стандартизовано для вмісту 2,5% з анолідами) 100 мг / 5- HTP (5-гідрокситритофан) (з екстракту Griffonia) (Griffonia simplicifolia) (насіння) 50 мг / HAI Амінокислотний екстракт (з морських водоростей) мг /

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза та рослинний стеарат магнію.

cGMP / Без мелатоніну

Дозування

Приймати 2 або 3 капсули за 30-60 хвилин до сну.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сну (Sleep Support)
Lane Innovative, Flora3, Пробіотики, 60 капсул
(5)
1906 грн
Доставлення
Lane Innovative, Toki Powder, Колаген, 180 г
(5)
5161 грн
Доставлення