Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток

Код: 40317
Фото товару Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток
Фото складу Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток
Фото використання Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток
Основне фото товара Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток
(5)
1646 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Чи приймаєте ви правильну добавку B-6? Піридоксаль-5-фосфат (P-5'-P-Active, коензим B-6) є важливою, коферментативною формою B-6, необхідною для правильного метаболізму та функціонування. На відміну від піридоксину, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Montiff Вітамін B6 Піридоксин 90 таблеток

Montiff, Tri-Phos-B 25 mg, Вітамін B6 Піридоксин, 90 таблеток

Опис

Чи приймаєте ви правильну добавку B-6? Піридоксаль-5-фосфат (P-5'-P-Active, коензим B-6) є важливою, коферментативною формою B-6, необхідною для правильного метаболізму та функціонування. На відміну від піридоксину, який міститься в більшості харчових добавок, P-5'-P не потребує перетворення в печінці для ефективного використання. На жаль, багато людей не можуть перетворити достатню кількість цього важливого вітаміну, що призводить до дефіциту та різних проблем зі здоров’ям. P-5'-P відіграє ключову роль у засвоєнні та метаболізмі амінокислот і бере участь у синтезі та розщепленні всіх білків, зокрема триптофану, тирозину, гліцину, глутамінової кислоти, цистеїну, цистину та метіоніну. Недостатня кількість P-5'-P може призвести до аномальних метаболітів, включаючи гомоцистеїн, який пов'язаний з інфарктами та інсультами. Він також необхідний для метаболізму жирів і вуглеводів і використовується більш ніж 60 ферментами. Отримайте переваги 20 мг піридоксаль-5'-фосфату з Tri-Phos-B.

Розкрийте свій енергетичний потенціал за допомогою рибофлавін-5-фосфату, активної форми B-2! Відкрийте для себе важливі переваги виробництва АТФ та енергетичного обміну, підтримки здорової нервової системи, підтримки вуглеводного обміну та сприяння синтезу глутатіону. Рибофлавін-5-фосфат також має вирішальне значення для здорової тканини очей, шкіри, слизових оболонок, росту та розвитку плоду, і навіть допомагає перетворювати B-6 і фолієву кислоту в їхні коферментні форми. Три-Фос-В, що міститься в молоці, яйцях, нежирному м’ясі та брокколі, а також у збагаченому хлібі та кашах, містить 3 мг рибофлавін-5’-фосфату на таблетку. Не пропустіть цю потужну живильну речовину, життєво важливу для оптимального здоров’я та самопочуття!

ІНШІ ПЕРЕВАГИ • Може допомогти запобігти глаукомі та рекомендується разом із піридоксаль-5'-фосфатом, тіаміном, вітаміном С, вітаміном Е та альфа-ліпоєвою кислотою для догляду за очима. • Мігрені. Доктор М. Ленартс, Університет Оклахоми, зазначив, що ті, у кого повторювалася мігрень, мали менше і менш сильний головний біль мігрені, коли приймали рибофлавін. • Спортсмени. Потреба в рибофлавіні, а також у вітамінах В1 і В6 підвищується через напружені навантаження.

Інгредієнт

Кишковорозчинний препарат

Інгредієнти на кожну таблетку, вкриту оболонкою:

B-1 (тіамін 5-фосфат) 2 мг. В-2 (рибофлавін 5-фосфат) 3 мг. B-6 (піридоксаль-5-фосфат) 20 мг.

Дозування

Приймати по 1-2 таблетки двічі на день (2 рази) за 45-60 хвилин до їди або перед сном (натщесерце) або за потреби.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B6 Піридоксин (Vitamin B6 Pyridoxine)
Montiff, Pure GABA 500 mg, ГАМК, 100 капсул
(5)
1489 грн.
Доставка