Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл

Код: 40815
Фото товару Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл
Фото складу Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл
Фото використання Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл
Основне фото товара Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл
(5)
982 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Дієтична добавка 0, 43 рідкої унції 12, 6 мл високоефективного вітаміну D3 природне джерело Кожна доза цього вітаміну D3 містить колосальні 5000 МО, щоб допомогти задовольнити ваші ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Вітамін D3 12.6 мл

Premier Research Labs, D3 Serum, Вітамін D3, 12.6 мл

Опис

Дієтична добавка 0,43 рідкої унції (12,6 мл) високоефективного вітаміну D3 (природне джерело)

Кожна доза цього вітаміну D3 містить колосальні 5000 МО, щоб допомогти задовольнити ваші щоденні потреби в здоров’ї. Підніміть своє здоров'я на новий рівень з природним вітаміном D3! Ця жиророзчинна форма основної поживної речовини легко засвоюється і може допомогти вам отримати максимальну користь – тож навіщо погоджуватися на щось менше, ніж найкраще, що є в природі? До складу цих продуктів входять лише натуральні інгредієнти, що забезпечує найвищу якість і поживність. Цей продукт має потенціал революціонізувати здоров'я кісток для людей будь-якого віку. Завдяки своїй природній здатності підтримувати міцні кістки та сприяти засвоєнню кальцію, він забезпечує неперевершений рівень поживної допомоги. Підтримка здорової серцево-судинної системи та імунної відповіді є важливими складовими загального добробуту. Зміцніть обидва за допомогою добавки, яка, як доведено, забезпечує необхідні поживні речовини, необхідні вашому організму.

Захистіть свою серцево-судинну та імунну системи за допомогою цілеспрямованої підтримки. Підтримуйте максимальну продуктивність для більш здорового та міцного життя.

Для оптимального засвоєння вітаміну D3 спробуйте природний розчин від Premier Research Lab. Покращіть свою щоденну рутину здоров’я за допомогою 5000 МО жиророзчинної рідини на основі оливкової олії першого віджиму – без будь-яких штучних барвників чи ароматизаторів і повністю без додавання хімічних речовин.

✔ 5000 МО вітаміну D3 на дозу ✔ Природний джерело вітаміну D3 (не синтетичний) ✔ У жиророзчинній основі (оливкова олія першого віджиму) для кращого засвоєння ✔ Без додавання стеарату магнію ✔ Без штучних барвників або ароматизаторів ✔ Сприяє росту та мінералізації кісток ✔ Сприяє засвоєнню кальцію ✔ Підтримує здоров'я серцево-судинної системи ✔ Підтримує здоров'я імунної системи

НЕЩО ВІДКРИТІ ФУНКЦІЇ ВІТАМІНУ D Розкриття таємниць вітаміну D є однією з областей досліджень здоров'я, яка продовжує відкривати нові сюрпризи. Від дитинства до дорослого віку здоровий рівень цього потужного вітаміну в наших системах має величезні наслідки для здоровішого та кращого життя. Останні відкриття показують нам, що він не просто поглинає кальцій з їжі – його рецептори можуть бути пов’язані з кожною тканиною нашого тіла! Хто знає, що ще ми знайдемо в ході дослідження?

ІМУННІ КЛІТИНИ МАЮТЬ РЕЦЕПТОРИ ВІТАМІНУ D? Важливість вітаміну D для нашого здоров’я неможливо переоцінити. Це не тільки невід’ємна частина підтримки міцності кісток, але й тепер дослідження показують, що імунні клітини мають рецептори до поживної речовини! Це відкриття означає, що достатній рівень вітаміну D може допомогти активувати ці важливі компоненти імунітету та підтримувати загальне здоров’я серцево-судинної системи.

СОНЯЧНИЙ ВІТАМІН Недавні дослідження показали, що, незважаючи на переваги впливу прямого сонячного світла на шкіру для забезпечення вітаміном D, багато людей не можуть отримати достатній рівень вітаміну D, не вживаючи додаткових заходів. Для тих, чий організм бореться з цим перетворенням або потребує більше, ніж те, що може бути вироблено природним шляхом, високоякісна добавка є ефективним і здоровим рішенням для підтримки оптимального самопочуття.

НА ЩО СЛІД ШУКАТИ В ДОБАВКАХ ВІТАМІНУ D? Щоб переконатися, що ваше тіло правильно метаболізує вітамін D, вибирайте більш біодоступну форму – D3. Переконайтеся, що будь-яке джерело, яке ви виберете, містить принаймні 5000 МО цієї життєво важливої ​​поживної речовини з природних ресурсів, а не чогось синтетичного чи штучного. Остерігайтеся продуктів із несприятливими добавками, такими як стеарат магнію, споживання яких може бути потенційно шкідливим!

Інгредієнт

Розмір порції: 5 крапель (0,11 мл) Порцій в упаковці: приблизно 114

Кількість речовини у порції /

Vitamin D3 125 mcg (5‚000 IU) 625%

Інші інгредієнти: оливкова олія першого віджиму, D-альфа-токоферол (консервант)

Кошерний

Дозування

Приймайте по 5 крапель щодня або за інструкцією.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення