Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волосся, 7.4 мл

Код: 6958
Фото товару Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волос...
Фото складу Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волос...
Фото використання Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волос...
Основне фото товара Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волос...
(5)
Активація росту за допомогою поживних речовин. Без інгредієнтів тваринного походження. Не тестується на тваринах. Містить алое вера, протеїни, вітаміни та мукополісахариди. Засіб для зміцнення нігтів Ultra Nails має рецептуру, спеціально ще...
Вага: 0.04 кг

Natures Plus Шкіра нігті волосся 7.4 мл

Natures Plus, Ultra Nails Nail Strengthener, Шкіра нігті волосся, 7.4 мл

Опис

Засіб для зміцнення нігтів Ultra Nails має рецептуру, спеціально розроблену для нігтів і кутикули. Кожне застосування цього засобу з високим вмістом поживних речовин (що мястяться в календулі, лаванді, чайному дереві, огірку, алое вера), протеїну, вітамінів і мукополісахаридів зміцнює й підтримує нігті в хорошому стані. Засіб для зміцнення нігтів Ultra Nails, що активує зростання за допомогою поживних речовин, не містить формальдегіду і має рецептуру, яка не викликає подразнень, швидко вбирається, робить нігті міцнішими й міцними, а також зменшує їх ламкість.

Використання

Нанесіть засіб для зміцнення нігтів Ultra Nails на необроблені, чисті, сухі нігті й кутикулу. Для досягнення найкращих результатів наносите перед сном. Добре вимийте руки й області нігтів перед нанесенням.

Композиція

Денатурований етиловий спирт 40B, очищена вода, сополімер полівінілметилового ефіру та малеїнового ангідриду (чистий, неподразнюючий зв’язувальний агент), екстракт календули (Calendula officinalis), екстракт лаванди (Lavandula angustifolia), олія чайного дерева (Melaleuca Alternifolia) і екстракт огірка (Cucumis sativus), екстракт алое вера (Aloe barbadensis) (містить мукополісахариди природного походження), гідролізований білок пшениці, вітамін B1 (тіаміну гідрохлорид), вітамін B2 (рибофлавін), ніацин, амінокислоти шовку, вітамін B12 (кобаламін), пантенол, вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид), пантотенова кислота, ароматична композиція.

Містить денатурований етиловий спирт 40B (76 % об/об).

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Natures Plus, Hema-Plex Tablets, Гемаплекс, 30 таблеток
(5)
574 грн.
У наявності