Life Extension, Adrenal Energy Formula, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 9366
Основне фото товара Life Extension, Adrenal Energy Formula, Підтримка наднирників,...
(4.9)
843 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Сертифікат LE без ГМО. Підвищує енергію, витривалість і якість життя. Харчова добавка. Формула Adrenal Energy поєднує в собі чотири модулюючі стрес екстракти — базилік, кордицепс, бакопа та ашваганда ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Підтримка наднирників 60 капсул

Life Extension, Adrenal Energy Formula, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

Формула Adrenal Energy поєднує в собі чотири модулюючі стрес екстракти — базилік, кордицепс, бакопа та ашваганда — кожен з яких підтверджено науковими дослідженнями, щоб допомогти підтримувати здорову реакцію на стрес.

Огляд

Організм має нормальну тенденцію до гомеостазу, стану рівноваги між фізіологічними системами. Підтримка гомеостазу є важливою для здоров’я, але стрес може перешкоджати деяким аспектам здатності нашого організму підтримувати гомеостаз. Наша формула містить рослинні адаптогени, які, як показано, підтримують ряд факторів, які допомагають полегшити фізичні наслідки стресу.

Активні сполуки базиліка, кордицепса, бакопи та ашвагандхи підтримують здорову відповідь на стрес.

Користь адреналової енергетичної формули

Що таке екстракт Sensoril ashwagandha?

Індійська трава ашваганда (Withania somnifera) пригнічує деякі окислювальні ефекти, викликані нервовим напруженням.

Чому ми додали святий базилік?

Священний базилік - це рослина, яка використовується в аюрведичній медицині як адаптоген. Це допомагає організму адаптуватися до наслідків стресу.

Допомагає підтримувати здоровий баланс

Adrenal Energy Formula поєднує в собі чотири модулюючі стрес екстракти — базилік, кордицепс, бакопа та ашваганда — кожен з яких науково підтверджено для підтримки гомеостазу навіть у найбільш напружені дні. Ці додаткові рослинні сполуки можуть допомогти підтримувати здорову відповідь на стрес.

Деталі продукту

До 80% звернень до лікарів первинної ланки можуть бути пов’язані з наслідками стресу. Одна з причин, чому ми так часто шукаємо допомоги у підтримці здорової реакції на стрес, полягає в тому, що дуже важливо підтримувати здатність нашого тіла підтримувати гомеостаз або стан рівноваги між фізіологічними системами. Гомеостаз має важливе значення для здоров’я, тому допомога вашому тілу підтримувати гомеостаз сприяє здоровій фізіологічній реакції на стрес.

Ботанічні адаптогени допомагають зняти стрес

На щастя, Life Extension поєднала чотири потужні екстракти рослинних адаптогенів. Показано, що ці сполуки модулюють широкий спектр факторів, допомагаючи полегшити наслідки стресу.

Чотири модулюючі стрес екстракти базиліка, кордицепса, бакопи та ашваганди підтримують гомеостаз. У поєднанні вони можуть доповнювати один одного, забезпечуючи комплексний адаптогенний захист від стресу.

Переваги гальмування реакції на стрес

Стрес пов’язують із коротшими теломерами (кришки на кінцях хромосом), що свідчить про те, що стрес і старіння можуть бути пов’язані.

Стрес впливає на вироблення нейромедіаторів. У доклінічному дослідженні стрес пригнічував нервову пластичність (здатність нейронів утворювати нові зв’язки вздовж шляхів нейронного зв’язку у відповідь на нові подразники). Тому зняття стресу може допомогти підтримати когнітивне здоров’я.

Для тих, хто шукає полегшення від наслідків стресу, Adrenal Energy Formula — це потужна формула широкого спектру дії для підтримки здорової енергії та життєвих сил.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) капсули двічі на день незалежно від їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, стеаринова кислота, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт святого базиліка OciBest 10:1 (ціла рослина) [станд. до 2,5% тритерпенових кислот]600 мг 
Запатентована суміш: екстракт Sensoril Ashwagandha 5:1 (корінь і листя) [станд. до 32% олігосахаридів, 10% кон'югатів глікозидів витаноліду] Екстракт кордицепса (Paecilomyces hepiali) 8:1 (міцелій) [станд. до 7% кордицепінової кислоти] BaCognize Ultra Bacopa екстракт 25:1 (ціла трава) [станд. до 25% глікозидів бакопи]516 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)