Thorne, Creatine, Креатин, 450 г

Код: 10934
Фото товару Thorne, Creatine, Креатин, 450 г
Фото складу Thorne, Creatine, Креатин, 450 г
Фото використання Thorne, Creatine, Креатин, 450 г
Основне фото товара Thorne, Creatine, Креатин, 450 г
2258 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.09.2024, без передоплати
Харчова добавка. Не містить глютену. Спортивні результати. Підтримує виробництво енергії та допомагає підтримувати та розвивати мязову масу тіла, мязову витривалість, силу. Креатин - це амінокислота, яка сприяє збільшенню працездатності ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.65 кг

Thorne Креатин 450 г

Thorne, Creatine, Креатин, 450 г

Опис

Підтримує виробництво енергії та допомагає підтримувати та розвивати м’язову масу тіла, м’язову витривалість, силу.

Креатин - це амінокислота, яка сприяє збільшенню працездатності та продуктивності м'язів. Він також сприяє збільшенню сухої маси тіла та підтримує когнітивні функції. Thorne Creatine добре поєднується з рідинами. Сертифікат NSF для спорту.

Креатин від Thorne сертифікований NSF для спорту. Він відіграє важливу роль у виробництві організмом клітинної енергії, оскільки допомагає виробляти АТФ, молекулу, необхідну всім клітинам. Напружені регулярні фізичні вправи або у разі пошкодження м’язів збільшують фізіологічну потребу в креатині. Добавки креатину підвищують працездатність і потужність м’язів, а також сприяють фізичній витривалості та збільшенню сухої маси тіла. Спортсменам креатин допомагає тілу ефективніше виробляти енергію для занять спортом. Оскільки креатин допомагає підтримувати гідратацію в клітинах, це може означати, що людина може важити більше, коли стає на ваги, оскільки тіло утримує воду в м’язах. Крім популяції спортсменів, креатин також показав, що зменшує руйнування м’язів і підтримує когнітивні функції в похилому віці. Thorne пропонує просту в змішуванні форму креатину, яка добре вивчена – Creapure.

Креатин, амінокислота, яка природним чином виробляється в організмі з інших амінокислот, також міститься в таких продуктах, як м’ясо, яйця та риба. Формою креатину, яку пропонує Thorne, є Creapure, мікронізована форма моногідрату креатину, яка не має кольору, запаху та забезпечує покращену розчинність.

Оскільки спортсмен повинен знати, що його або її добавки заслуговують довіри та відповідають вимогам, кожна партія продукту NSF Certified for Sport перевіряється на відповідність заявам на етикетці та на відсутність понад 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями, включно з стимулятори, наркотики, стероїди, діуретики, бета-2 агенти та маскуючі агенти.

Використання

Змішайте 1 мірну ложку з принаймні 8 унціями води, соку або бажаного напою щодня або відповідно до рекомендацій вашого медичного працівника або спеціаліста з продуктивності. Можна використовувати за 30-90 хвилин до або після тренування.

Композиція

Склад:
Розмір порції: одна мірна ложка (5 г)
Порцій в упаковці: 90
Одна мірна ложка (5 г) містить:
Креатин моногідрат (Creapure)5 г
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Креатин (Creatine)