Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60 капсул

Код: 26505
Фото товару Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60...
Фото складу Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60...
Фото використання Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60...
Основне фото товара Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60...
(5)
889 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Золота серія. Терапевтичний клас. 100% гарантія якості. Чоловіче виконання. Формула 2-в-1 для чоловіків. Не містить глютену. Без ГМО. Швидкий потік. Харчова добавка. Формула життєвої енергії та ефективності. Відчуйте терапевтичну підтримку чоловічої життєздатності та продуктивності з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Nature's Truth Тестостеронові бустери 60 капсул

Nature's Truth, Testosterone Power, Тестостеронові бустери, 60 капсул

Опис

Відчуйте терапевтичну підтримку чоловічої життєздатності та продуктивності з Nature's Truth Gold Series Testosterone Power!† Ці рідкі м’які капсули швидкого вивільнення забезпечують надійну підтримку чоловікам будь-якого віку.

Тестостерон є чоловічим статевим гормоном, і природний рівень тестостерону у чоловіків може знижуватися з віком. Ці м’які капсули Testosterone Power забезпечують цілеспрямовану та динамічну суміш трав для чоловіків, у тому числі Тонгкат Алі, Трибулус, Со Палметто та інші. Ця формула 2-в-1 забезпечує надійну підтримку чоловічої життєвої сили та продуктивності.

Testosterone Power забезпечує амінокислоти L-цитрулін і L-аргінін. Амінокислоти допомагають організму будувати білок і необхідні для багатьох життєво важливих процесів в організмі. Кожна порція м’якої капсули легка в прийомі та забезпечує життєво важливі поживні речовини, коли вони вам найбільше потрібні.

Testosterone Power є частиною елітної золотої серії від Nature's Truth. Ми представили Золоту серію, щоб надати відданим користувачам харчових добавок першокласну лінійку єдиних у своєму роді оздоровчих продуктів терапевтичного рівня, які справді є «золотим стандартом» у дієтичних добавках.

Використання

Дорослим приймати чотири (4) рідких м’яких капсули на день у розділених дозах, бажано під час їжі. Щоб отримати миттєві результати, прийміть чотири (4) рідкі м’які капсули максимальної кількості за годину до активності.

Композиція

Желатин, рослинний гліцерин, жовтий бджолиний віск, соняшниковий лецитин, барвник кармін, барвник куркуми, барвник діоксид титану.

Не містить глютену, пшениці, дріжджів, молока, лактози, штучних ароматизаторів, штучних підсолоджувачів, консервантів.

Склад:
Розмір порції: 4 капсули Liquid Max
Порцій в упаковці: 15
 Сума на порцію% добової норми
Органічна олія гарбузового насіння першого віджиму2400 мг (2,4 г)*
Herbal Testosterone Max Blend Tongkat Ali (Longjack) (Eurycoma longifolia Jack) (корінь) (з екстракту 200:1) Tribulus Extract (Tribulus terrestris) (плід) (стандартизований для вмісту 45% сапонінів) Кропива дводомна (Urtica dioica) (лист) (з екстракту 10:1) Saw Palmetto (Serenoa repens) (ягоди) (з екстракту 10:1) Циссус (Cissus quadrangularis) (лист) (з екстракту 4:1) Ashwagandha (Withania somnifera) (корінь) (з 4: 1 екстракт) Екстракт пажитника TestoPlus (Trigonella foenum-graecum) (насіння) (стандартизований для вмісту 50% сапонінів)1000 мг (1 г)*
Біоактивний фітостериновий комплекс Ultra Vitality Blend , що містить: ефіри стеролу (бета-ситостерин, кампестерол і стигмастерол), DIM (дііндолілметан), індол-3-карбінол, хризин (5,7-дигідроксифлавон)200 мг*
Amino Flow Complex L-цитрулін L-аргінін HCI100 мг*
Екстракт чорного перцю BioPerine (Piper nigrum) (плід) (стандартизований для вмісту 95% піперину)10 мг*
*Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)