Renue, Lipo NMN, Ліпосомальний NMN, 90 капсул

Код: 31170
Основне фото товара Renue, Lipo NMN, Ліпосомальний NMN, 90 капсул
(4.9)
5338 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
250 мг ліпосомального мононуклеотиду нікотинаміду NMN на капсулу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: RBS
Вага: 0.23 кг

Renue Ліпосомальний NMN 90 капсул

Renue, Lipo NMN, Ліпосомальний NMN, 90 капсул

LIPO NMN містить наші запатентовані ліпосоми на основі порошку, виготовлені з природних молекул фосфоліпідів, які захищають NMN від травних ферментів і переносять їх у кров для цільової системної доставки.RENUE BY SCIENCE представляє LIPO Caps як золотий стандарт систем доставки добавок, який забезпечує максимальне засвоєння поживних речовин організмом і клінічно доведено, що підвищує біодоступність до 6 разів більше, ніж рідкі ліпосомні препарати (1).

ПРО ЛІПОСОМИ

Ліпосоми інкапсулюють активні інгредієнти у фосфоліпідну «бульбашку», щоб захистити та доставити їх безпосередньо до клітин наших тканин, які потрапляють через кровотік.

Вони є спеціалізованими транспортними засобами, які виконують різноманітні функції у покращенні можливостей активних інгредієнтів.

Ліпосоми стабілізують терапевтичні сполуки, долаючи перешкоди для поглинання клітинами та тканинами, і покращують біорозподіл сполук до цільових ділянок.

ПЕРЕВАГИ ЛІПОСОМАЛЬНОЇ ДОСТАВКИ

Підвищена біодоступність Liposomal Delivery дозволяє:

БІЛЬШ ЕКОНОМІЧНИЙ – БІЛЬШЕ ВИКОРИСТАННЯ

Виробництво ліпосом збільшує вартість готового продукту, тому їх використання було більш обмеженим для вітамінів і добавок на відміну від дорогих фармацевтичних препаратів. Однак збільшення вартості в 2 рази значно перевищує 5-20-кратне або більше підвищення ефективності ліпосомальної доставки.

Багато людей усвідомлюють, що ліпосомальна доставка забезпечує більшу віддачу від грошей, але очевидно, що вони також забезпечують набагато більшу ефективність і безпеку, і їх слід використовувати для всіх продуктів з відомими проблемами біодоступності.

БІЛЬШ ЕФЕКТИВНИЙ - ВИЩИЙ РІВЕНЬ НАСИЧЕННЯ ЦІЛЬОВИХ ТКАНИН

Багато популярних добавок, таких як куркумін, ресвератрол, берберин, апігенін, кверцетин та інші, добре задокументовано, мають надзвичайно низьку біодоступність. Коли ви приймаєте добавку, яка має 5% або менше біодоступності, неможливо безпечно досягти високого рівня насичення крові. Ліпосоми доставляють у кров набагато більшу кількість цільових молекул.

БЕЗПЕКА - МІНІМІЗУЄ ТОКСИЧНІСТЬ ПЕЧІНКИ ВІД НАДОЗИРОВКИ ДОЗ

Доведено, що багато нутрицевтичних добавок викликають проблеми з печінкою у високих дозах. Ризик пошкодження печінки значно обмежує дозування, яке можна безпечно використовувати, що зменшує ефективність. Печінка не фільтрує молекули, що доставляються ліпосомами, тому ризик токсичності значно зменшується.

ПОРОШКОВІ ЛІПОСОМНІ ПРОДУКТИ NAD+

Наша технологія порошкоподібних ліпосом LIPO CAPS інкапсулює нанорозмірні частинки в ліпосоми, які потім ліофілізують для видалення водної фази. Це трохи схоже на виноград, який зневоднюється до родзинок, за винятком того, що ліпосоми знову надуваються в організмі.

Це забезпечує максимальну біодоступність і стабільність, захищаючи біоактивні інгредієнти від розкладання.

Ця технологія інкапсуляції клінічно доведена шляхом досліджень безпеки, засвоєння та рівня глюкози в крові для максимального підвищення біодоступності поживних речовин. (2)

Піковий розмір частинок менше 50 нм (нанометрів) забезпечує максимальну біодоступність і стабільність.

Вдосконалені ліпосоми зберігають основну структуру ліпосомального подвійного шару у формі порошку, який стабілізує активний інгредієнт і забезпечує максимальну біоефективність, ефективність і поглинання.

У нашому виробничому процесі ми використовуємо натуральний негідрований соняшниковий фосфатидилхолін, отриманий з європейської соняшникової олії без ГМО. Він проходить багатоетапний процес очищення та фільтрації під час виробництва ліпосом для забезпечення найвищої чистоти.

Докладніше про порошкоподібні ліпосоми

ЧОМУ ДОСТАВКА ЛІПОСОМАМИ КРИТИЧНА

Без захисту метаболіти NAD+ майже повністю розкладаються до NAM (нікотинаміду), перш ніж досягти тканин за межами печінки.

ЗАБАГАТО НАМ

Це може бути проблемою, коли користувачі вважають, що більше – краще, і приймають надмірні дози стандартних капсул NR або NMN. Дуже невелика кількість залишає його неушкодженим через травний тракт, печінку та кров, щоб досягти цільової тканини. Результатом є значне збільшення NAM.

Наприклад, це дослідження давало 300 мг/кг NR мишам і виявило, що NAM збільшується в 40 разів, тоді як NR не збільшується і існує лише в слідових кількостях.

«Невелика кількість подвійно міченого НАД, що спостерігається в м’язах, вказує на те, що пряма утилізація NR м’язами дійсно відбувається. Однак пероральне дозування NR збільшило циркулюючий NAM приблизно в 40 разів, тоді як NMN залишався незмінним, а NR було виявлено лише на слідових рівнях у крові. Таким чином, більшість перорально введеного NR, який досягає м’яза, здається, надходить у формі вивільненого NAM або у вигляді NMN».

ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ, ЯКЩО РІВНІ NAM БУДУТЬ ЗАВИСОКИМИ

Високий рівень NAM може мати багато негативних наслідків, таких як пригнічення сіртуїнів (r), що є протилежністю того, чого ви намагаєтеся досягти, приймаючи бустери NAD+. Хоча NAM корисний для багатьох станів здоров’я, надмірні рівні NAM можуть бути шкідливими для вашого здоров’я.

«Високі дози NAM можуть спричинити геномну нестабільність, зменшити клітинні метилові пули та викликати резистентність до інсуліну через метильований NAM». (r)

Організм справді реагує на спробу знизити рівень NAM шляхом приєднання метильної групи до NAM для утворення MeNAM, який потім виводиться. (r)

Це може призвести до «проблем метилювання», коли недостатньо донорів метилу, які є критично важливими для інших потреб, і сприяє проблемам здоров’я, пов’язаним із віком. (r)

TMG МОЖЕ ДОПОМОГТИ ВІДНОВЛЮВАТИ МЕТИЛЬНІ ГРУПИ, КОЛИ РІВНІ NAM НАДАДТО ВИСОКІ

Як наслідок, тепер для тих, хто приймає NMN або NR, прийнято приймати TMG або інші донори метилу. (r)

Вважається, що це допомагає вирішити проблему надмірного накопичення NAM внаслідок прийому високих доз NMN або NR капсул, але надлишок TMG також може призвести до проблем. (r)

ЛІПОСОМАЛЬНА ДОСТАВКА - ЦЕ РІШЕННЯ

Набагато кращим рішенням є прийом NMN або NR у формі, яка захищає активний інгредієнт від перетравлення NAM.

Сублінгвальна доставка NMN доставляє до 30% NMN у кровотік, тому набагато менше перетравлюється NAM, і виснаження метильних груп є набагато меншою проблемою.

Ліпосоми навіть кращі, оскільки вони можуть захищати метаболіти NAD+ від перетравлення та деградації в шлунку, печінці та крові.

Ліпосомальна доставка запобігає перетравленню ваших дорогих попередників NAD+ до NAM, що є марною тратою грошей і може бути шкідливим для вашого здоров’я.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Нікотинамід мононуклеотид (NMN)
NMN Ресвератрол Кверцетин