Genex Formulas, NMN 100 g, Нікотинамід мононуклеотид, 100 г

Код 31169
Основне фото товара Genex Formulas, NMN 100 g, Нікотинамід мононуклеотид, 100 г
(5)
5951 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
У червні 2018 року Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) випустила 11-е видання своєї Міжнародної класифікації хвороб, і вперше додала старіння. Класифікація старіння як хвороби відкриває шлях ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 860008052025
Вага: 0.45 кг

Genex Formulas Нікотинамід мононуклеотид 100 г

Genex Formulas, NMN 100 g, Нікотинамід мононуклеотид, 100 г

У червні 2018 року Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) випустила 11-е видання своєї Міжнародної класифікації хвороб, і вперше додала старіння. Класифікація старіння як хвороби відкриває шлях для нових досліджень нових терапевтичних засобів для відстрочки або звернення до пов’язаних із віком захворювань, таких як рак, серцево-судинні та метаболічні захворювання та нейродегенерація. Системи визначення поживних речовин були предметом інтенсивних досліджень, включаючи mTOR (мішень для ссавців рапаміцину) для регуляції синтезу білка та росту клітин; AMPK (активована протеїнкіназа) для визначення станів низької енергії; і сиртуїни, сімейство з семи білків, критичних для експресії ДНК і старіння, які можуть функціонувати лише в поєднанні з NAD+ (нікотинамідаденіндинуклеотидом), коферментом, присутнім у всіх живих клітинах.4У всьому царстві життя підвищення внутрішньоклітинних рівнів NAD+ викликає зміни, які підвищують виживаність, зокрема посилюють виробництво енергії та активізують відновлення клітин.5 Насправді, повільний, неминучий процес старіння описується як «каскад руйнування міцності, який запускається зниженням системного біосинтезу NAD+ і результатом функціональних дефектів у сприйнятливих органах і тканинах».6 Старіння відзначається епігенетичними зрушеннями, геномною нестабільністю, зміненою здатністю сприйняття поживних речовин, виснаженням теломер, мітохондріальною дисфункцією, клітинним старінням, виснаженням стовбурових клітин і дисрегуляцією. міжклітинний зв'язок.До середнього віку наші рівні NAD+ впали вдвічі, ніж у молодості. Численні дослідження показали, що підвищення рівня NAD+ підвищує чутливість до інсуліну, усуває мітохондріальну дисфункцію та продовжує життя. Рівні NAD+ можна підвищити шляхом активації ферментів, які стимулюють синтез NAD+, шляхом інгібування ферменту (CD38), який руйнує NAD+, і шляхом додавання попередників NAD, включаючи нікотинамід рибозид (NR) і нікотинамід мононуклеотид (NMN). Концептуальна основа під назвою NAD World, сформульована протягом останнього десятиліття біологом розвитку Шін-Ічіро Імаї, доктором медичних наук, доктором медичних наук з Медичної школи Вашингтонського університету, визначає NMN як важливу системну сигнальну молекулу, яка підтримує біологічну стійкість комунікаційної мережі, що підтримує NAD+. .6При пероральному прийомі NMN швидко всмоктується та перетворюється на NAD+.14 У численних дослідженнях додавання NMN підвищувало біосинтез NAD+, пригнічувало вікове запалення жирової тканини, посилювало секрецію інсуліну та дію інсуліну, покращувало функцію мітохондрій, покращувало функцію нейронів у мозку. , і більше. Тут ми розглядаємо науку, що стоїть за NMN, його стабільність, можливу фармакокінетику, транспорт, функцію та здатність індукувати біосинтез NAD+.15 Додавання NMN може бути ефективним нутрицевтичним втручанням проти старіння з позитивним впливом на широкий спектр фізіологічних функції.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Нікотинамід мононуклеотид (NMN)
Alt: Genex Formulas, NMN 500 mg, Нікотинамід мононуклеотид, 60 капсул
(5)
3728 грн.
Доставка
Alt: Genex Formulas, NMN, Нікотинамід мононуклеотид, 60 капсул
(5)
1882 грн.
Доставка
Alt: Renue, Fast Dissolve NMNs, НМН під язик, 240 таблеток
(5)
4235 грн.
Доставка
Alt: Genex Formulas, NMN 150 mg Powder, Нікотинамід мононуклеотид, ...
(5)
1926 грн.
Доставка
NMN Ресвератрол Кверцетин