Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул

Код: 31822
Фото товару Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул
(5)
3736 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
L-триптофан є незамінною амінокислотою, яка може сприяти зняттю стресу та здоровому сну різними способами. Неможливість добре виспатися може підвищити рівень стресу, що за іронією долі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Триптофан 90 капсул

Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 90 капсул

Опис

L-триптофан є незамінною амінокислотою, яка може сприяти зняттю стресу та здоровому сну різними способами. Неможливість добре виспатися може підвищити рівень стресу, що за іронією долі може призвести до того, що ви не спатимете вночі, хвилюючись. L-триптофан є зручним джерелом цієї амінокислоти, тому вам також не доведеться турбуватися про ідеально збалансовану дієту щодня. Кожна капсула містить 500 міліграмів L-триптофану Tryptopure.

Оскільки l-триптофан є попередником серотоніну, він може стимулювати виробництво цього нейромедіатора вашим організмом. Серотонін сприяє розслабленню, що може допомогти вам швидше заснути та довше спати. Ви також можете менше перевертатися через те, що l-триптофан може сприяти кращій якості сну; ефективний, відновлюючий сон дозволяє вашим м’язам та іншим частинам тіла відновлюватися, щоб ви могли почуватися якнайкраще цілий день. Оскільки вироблення серотоніну може природним чином зменшуватися з віком, добавки L-триптофану можуть полегшити втому, пов’язану з процесом старіння.

Крім того, l-триптофан може допомогти вам розслабитися та сприяти здоровій емоційній обробці. Жінки можуть відчути особливо значні переваги, особливо в цей час місяця: у вас може бути більше шансів мати позитивний настрій, в основному завдяки зниженій дратівливості під час менструального циклу. Нарешті, триптофан може зменшити випадкову тягу до їжі. Ці капсули L-триптофану також містять вітамін B6 і ніацин, які є кофакторами, які можуть сприяти засвоєнню основного інгредієнта.

Приймайте від двох до шести капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 90 капсулами L-триптофанових рослинних капсул має тривати від 15 до 45 днів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) (Активований B6) 6,7 мг / 394% TryptoPure 1000 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, особливо психіатричні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не застосовувати одночасно з антидепресантами. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, NAC Glycine Powder, НАК 1800 та Гліцин, 1...
(5)
2045 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності