Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул

Код: 32535
Фото товару Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул
(5)
6277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Вам важко заснути чи заснути? Сон – це час, коли ваше тіло відновлюється, а м’язи відпочивають і відновлюються. Якщо ви не можете достатньо розслабитися, щоб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Триптофан 180 капсул

Pure Encapsulations, L-Tryptophan, L-Триптофан, 180 капсул

Опис

Вам важко заснути чи заснути? Сон – це час, коли ваше тіло відновлюється, а м’язи відпочивають і відновлюються. Якщо ви не можете достатньо розслабитися, щоб лягти спати, виною може бути вироблення серотоніну вашим мозком або його відсутність.

Як нейромедіатор, який допомагає регулювати цикли сну/неспання, рівень серотоніну зазвичай падає вдень (коли ви перебуваєте на світлі) і підвищується вночі (коли зазвичай темно). У деяких випадках ви можете отримати стимул, забезпечивши свій мозок підтримкою L-триптофану.

L-триптофан забезпечує незамінну амінокислоту, яка зазвичай міститься в індичці. Оскільки триптофан є попередником серотоніну, він стимулює збільшене виробництво та синтез останнього в мозку, що може сприяти швидшому засипанню (менше ворочань) і вищій якості сну. Якісний сон так само важливий, як і кількість відпочинку, оскільки відновлювальний сон відбувається лише на певних етапах.

Хоча хороший нічний відпочинок, безперечно, може зменшити дратівливість, L-триптофан також може сприяти позитивному настрою іншими способами. Це може допомогти мозку краще обробляти емоції, особливо під час менструальних періодів у жінок. Це також може допомогти впоратися з випадковою тягою до їжі.

Кожна капсула L-триптофану містить 500 міліграмів l-триптофану TryptoPure. Крім того, ця добавка також містить активований вітамін B6 і ніацинамід для подальшої підтримки засвоєння та метаболізму триптофану.

Приймайте від двох до шести овочевих капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки L-триптофану на 180 капсул має вистачити від одного до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) (активований B6) 6,7 мг / 394% TryptoPure 1‚000 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не застосовувати при одночасному застосуванні з антидепресантами. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності