Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул

Код: 31846
Фото товару Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2486 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Amino-NR прагне забезпечити незамінні амінокислоти у співвідношенні, подібному до їхньої природної присутності в організмі людини. На відміну від багатьох інших амінокислотних добавок, ця вегетаріанська. Він ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Амінокислоти 180 капсул

Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул

Опис

Amino-NR прагне забезпечити незамінні амінокислоти у співвідношенні, подібному до їхньої природної присутності в організмі людини. На відміну від багатьох інших амінокислотних добавок, ця вегетаріанська. Він все ще служить хорошим джерелом цих білків, тому що вони взяті з джерел високої біологічної цінності.

Кожна рослинна капсула містить природний ферментований L-цистин. Це на додаток до альфа-ліпоєвої кислоти, альфа-кетоглутарату та інших речовин, які забезпечують підтримку здорових клітин і додають енергії. Нарешті‚ Amino-NR містить вітамін B6 для сприяння засвоєнню.

Усі амінокислоти найбільш відомі своїм потенціалом для полегшення легкої втоми або болю в м’язах. Мабуть, найголовніше, така добавка, як Amino-NR, сприяє ефективному відновленню, яке потрібне вашим м’язам і сухожиллям, щоб відновити себе та стати сильнішими після тренування.

Для людей будь-якого віку та рівня активності амінокислоти можуть підтримувати імунітет; кращий імунітет не тільки підтримує вашу бойову форму, але й підтримує здоровий рівень глутатіону та глутаміну.

Приймайте від трьох до шести капсул Amino-NR щодня, розділивши дози між прийомами їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) (Активований B6)) 3,3 мг / 194% Вітамін B12 (у вигляді аденозилкобаламіну) 1‚000 мкг / 14‚667% Альфа-ліпоєва кислота 50 мг / L-гістидин (вільна форма) 77 мг / L-ізолейцин (вільна форма) 117 мг / L-лейцин (вільна форма) 207 мг / L-лізин HCI моногідрат (вільна форма) 225 мг / L-метіонін (вільна форма) 158 мг / L-фенілаланін (вільна форма) 86 мг / L-треонін (вільна форма) 104 мг / L-валін (вільна форма) 113 мг / L-аланін ( Вільна форма) 41 мг / L-аргінін HCI (вільна форма) 68 мг / L-глутамін (вільна форма) 338 мг / Гліцин (вільна форма) 68 мг / L-пролін (вільна форма) 135 мг / L-серин (вільна форма) 68 мг / L-тирозин (вільна форма) 36 мг / L-триптофан (вільна форма) 33 мг / L-таурин (вільна форма) 23 мг / Денна норма (DV ) не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності