Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480 мл

Код: 32098
Фото товару Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480
Фото складу Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480
Фото використання Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480
Основне фото товара Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480
(5)
1515 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Liquid Calcium Magnesium 2 1 Orange-Vanilla Flavor від Integrative Therapeutics може забезпечити біодоступні форми кальцію та магнію, необхідні організму. Кальцій і магній є одними з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Кальцій Магній 480 мл

Liquid Calcium Magnesium 2:1 Orange-Vanilla, Кальцій Магній, 480 мл

Опис

Liquid Calcium Magnesium 2: 1 Orange-Vanilla Flavor від Integrative Therapeutics може забезпечити біодоступні форми кальцію та магнію, необхідні організму. Кальцій і магній є одними з ключових поживних речовин, необхідних вашому організму для досягнення оптимального здоров’я

Ця спеціальна формула від Integrative Therapeutics містить концентрацію Ca до Mg у співвідношенні 2: 1, що забезпечує значні переваги. Багато хто знає, що кальцій пов’язаний із хорошим здоров’ям кісток і дуже важливий для людей будь-якого віку, але він також підтримує здоров’я зубів. Відомо, що магній зменшує м’язову напругу, знімає біль, покращує сон і навіть може усунути неврологічні проблеми, такі як тривога.

Ця добавка поєднує в собі переваги кальцію та магнію з вітаміном D, який також може допомогти здоров’ю кісток. Вітамін D також може збільшити засвоєння кальцію. Ця рідка добавка може бути хорошим вибором для літніх людей або для тих, хто шукає легкозасвоювані, біодоступні форми цих мінералів.

Liquid Calcium Magnesium 2: 1 Orange-Vanilla Flavor від Integrative Therapeutics має чудовий смак, крім того, що він вегетаріанський і не містить молочних продуктів.

Офіційний сайт: https: //www. integrativepro. com

Інгредієнти

Розмір порції: 15 мл (1 столова ложка) Порції в упаковці: 32 Кількість на порцію / Калорії 25 Загальна кількість вуглеводів 6 г / 2% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 400 МО / 100% кальцію (у вигляді цитрату кальцію і магнію) 600 мг / 60% магнію (Як цитрат кальцію, магнію та цитрат магнію) 300 мг / 75% Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: очищена вода, рослинний гліцерин, лимонна кислота, натуральний апельсиновий ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, натуральний ароматизатор ванілі, ксантанова камедь, сорбат калію. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних підсолоджувачів, барвників і ароматизаторів.

Дозування

Дорослі та діти старше 12 років: приймайте по 1 столовій ложці один раз на день під час їжі або за рекомендацією лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника, якщо у вас захворювання нирок, гіперкальціємія, гіперкальціурія, приймаєте ліки або вагітні/годуєте грудьми. Зберігати в недоступному для дітей. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Після відкриття зберігати в холодильнику. Зберігайте нерозкритий контейнер у прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн
Доставлення