Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул

Код: 32470
Фото товару Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул
Фото складу Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул
Фото використання Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул
Основне фото товара Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул
(5)
2843 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Кальцій підтримує здоровя кісток, підтримуючи щільність кісток. З віком кістки можуть слабшати, що робить вас більш сприйнятливими до падінь і переломів, які доставляють вам незручності ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій Магній 180 капсул

Calcium MCHA with Magnesium, Кальцій Магній, 180 капсул

Опис

Кальцій підтримує здоров'я кісток, підтримуючи щільність кісток. З віком кістки можуть слабшати, що робить вас більш сприйнятливими до падінь і переломів, які доставляють вам незручності та дискомфорт.

Ваше тіло також потребує кальцію для інших функцій організму. Якщо в крові недостатня кількість мінералу, він забирає його з кісткової маси. Ось чому вам потрібно забезпечити достатнє споживання для ефективного функціонування ваших тканин і м’язів. Жінки можуть особливо отримати користь від добавки.

Молочні продукти, такі як молоко, а також брокколі, капуста та оброблена їжа, збагачена кальцієм, є хорошими джерелами кальцію, а також добавки, такі як «Кальцій (MCHA) з магнієм». Ця добавка забезпечує мікрокристалічний гідроксиапатит кальцію, форму високої біодоступності. Calcium MCHA містить суміш мінералів у тих самих природних співвідношеннях, які містяться в кістках. Він також містить інші інгредієнти кісткової матриці, такі як білки та глікозаміноглікани.

Магній - ще один важливий мінерал. Сприяє підвищенню засвоєння кальцію. Крім того, він бере участь у понад 300 хімічних реакціях в організмі людини. Це включає його потенційні переваги для серцево-судинного благополуччя через підтримку здорового рівня плазмових і клітинних електролітів, таких як калій. Нарешті, магній може підвищити вашу витривалість або енергію під час фізичної активності. Продукти, що містять магній, включають бобові, такі як арахіс, горіхи, насіння, листові зелені овочі, цільні зерна, кабачки та деякі молочні продукти.

Кожна капсула містить кальцій і магній у співвідношенні два до одного.

Приймайте дві овочеві капсули щодня під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки кальцію (MCHA) з магнієм на 180 капсул вистачить приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Кальцій (з мікрокристалічного гідроксиапатиту) (бичачий) 140 мг / 14% Магній (у вигляді цитрату магнію) 70 мг / 18% Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода) . Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності