Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г

Код: 32887
Фото товару Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г
Фото складу Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г
Фото використання Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г
Основне фото товара Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г
(5)
3247 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
PaleoFiber RS містить дві форми стійкого крохмалю RS типу II органічне зелене бананове борошно та органічний порошок картопляного крохмалю. RS це тип крохмалю, стійкий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Клітковина 300 г

Designs for Health, PaleoFiber RS Powder, Клітковина, 300 г

Опис

PaleoFiber RS ​​містить дві форми стійкого крохмалю (RS) типу II: органічне зелене бананове борошно та органічний порошок картопляного крохмалю. RS – це тип крохмалю, стійкий до травлення, оскільки ферменти в шлунково-кишковому тракті неактивні проти нього. Коли RS досягає товстого кишечника, він ферментується в коротколанцюгові жирні кислоти, які використовуються як паливо як для корисних мікробів, так і для ентероцитів шлунково-кишкового тракту. PaleoFiber RS ​​приносить користь здоров’ю шлунково-кишкового тракту завдяки своїй здатності підтримувати мікробний баланс і правильну проникність і цілісність кишечника. Крім того, ця формула може допомогти підтримувати оптимальний рівень цукру в крові та інсуліну, контролювати апетит і здоров’я серцево-судинної системи.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 10 грамів (приблизно одна мірна ложка) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV калорій 15 Загальний вміст вуглеводів 8 г / 3% Харчові волокна 5 г / 18% Калій 70 мг / 1% запатентованої суміші стійкого крохмалю/клітковини 10 г / Органічне зелене бананове борошно (як NuBana), органічний порошок картопляного крохмалю, целюлоза креафіб, порошок арабіногалактану (як засіб для підсилення імунітету) (Larix laricina) (дерево модрини) [містить 4 г резистентного крохмалю] Відсоток добових значень базується на 2‚ Дієта на 000 калорій Денна норма не встановлена. Примітка: колір, смак і щільність цього продукту можуть відрізнятися від партії до партії. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Відповідає GMP / Зроблено в США

Дозування

Приймайте 10 грамів (приблизно одну мірну ложку) на день‚ або за вказівкою лікаря. Найкраще змішати в рідину за допомогою блендера або шейкера. Можна також додавати в їжу, таку як йогурт або пластівці без глютену. Через природу стійкого крохмалю, подумайте про те, щоб почати з меншої дози та титрувати до повної порції залежно від вашої переносимості.

Запобіжні заходи

Примітка: колір, смак і щільність цього продукту можуть відрізнятися від партії до партії. Зберігати при кімнатній температурі.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності