Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул

Код: 33286
Фото товару Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул
Фото складу Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул
Фото використання Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул
(5)
1383 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Полегшує загальну нудоту та ранкову нудоту за допомогою науково обгрунтованих поживних речовин і історично використовуваних трав. Дослідження показали, що вітамін B6 сприяє полегшенню ранкової нудоти, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Вітамін B6 Піридоксин 60 капсул

Vitanica, Nausea Ease, Вітамін B6 Піридоксин, 60 капсул

Опис

Полегшує загальну нудоту та ранкову нудоту за допомогою науково обгрунтованих поживних речовин і історично використовуваних трав. Дослідження показали, що вітамін B6 сприяє полегшенню ранкової нудоти, хоча його найкраще використовувати в поєднанні з іншими інгредієнтами Вітамін K і вітамін C, які використовуються разом, продемонстрували чудову підтримку для полегшення нудоти Імбир має давню традицію підтримки всієї травної системи. ‚ і особливо в сприянні полегшенню ранкової нудоти. Він також має чудовий профіль безпеки та безпечний для використання під час вагітності М’ята перцева та меліса традиційно використовуються ніжні трави, які підтримують шлунок

Офіційний сайт: https: //vitanica. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію, забуферений) 250 мг / 416 Вітамін K-1 (у вигляді філохінону) 25 мкг / 31 Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) ) 38 мг / 1900 Екстракт кореня імбиру (Zingiber officinale) 50 мг / Корінь імбиру (Zingiber officinale) 400 мг / Лист м’яти перцевої (Mentha piperita) 25 мг / Лист меліси (Melissa officinalis) 25 мг / Денна норма не встановлено Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза та вода) Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, цукру, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюски. Підходить для вегетаріанців і веганів.

Дозування

Одна (1) капсула‚ до двох разів на день. Безпечний під час вагітності для короткочасного використання. Також підходить для чоловіків.

Запобіжні заходи

Попередження: Nausea Ease містить вітамін К, який перешкоджає дії ліків, що відпускаються за рецептом, кумадіну та варфарину. Не приймайте Nausea, якщо приймаєте будь-який із цих препаратів. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B6 Піридоксин (Vitamin B6 Pyridoxine)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4138 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2589 грн
Доставлення