L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул

Код: 34187
Фото товару L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул
Фото складу L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул
Фото використання L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул
Основне фото товара L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Як повідомляється, капсули Глутаміну від Protocol for Life Balance підтримують здоровя вашого шлунково-кишкового тракту та покращують когнітивні здібності. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Глутамін 120 капсул

L-Glutamine 1000 mg Extra Strength, Глутамін, 120 капсул

Опис

Як повідомляється, капсули Глутаміну від Protocol for Life Balance підтримують здоров’я вашого шлунково-кишкового тракту та покращують когнітивні здібності. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, яєць, кукурудзи, молока, солі, цукру, крохмалю, пшениці, дріжджів, молюсків та консервантів.

Глутамін - це амінокислота, яка допомагає запобігти розпаду м'язів і покращує синтез білка. Це також може покращити роботу мозку, пам’ять і концентрацію, підтримувати здорове випорожнення та підтримувати здоров’я шлунка. Дослідження показують, що L-глутамін прискорює метаболізм, сприяє детоксикації та пригнічує ріст шкідливих клітин у вашому тілі.

Повідомляється, що L-глутамін у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance зміцнює імунну систему, покращує фізичні вправи та відновлення, а також покращує здоров’я травної системи. Це також може допомогти вашому організму засвоювати поживні речовини, боротися з алергією та підтримувати баланс настрою. L-глутамін потенційно може зменшити м’язові судоми, захворювання шкіри та запалення.

Включіть капсули Глутаміну з Protocol for Life Balance у свій щоденний раціон, і це може зміцнити слизову оболонку шлунка, підтримати здоров’я серцево-судинної системи та пізнання, а також сприяти росту м’язів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 овочева капсула. Кількість на порцію / L-глутамін (вільна форма) 1 г (1‚000 мг) / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (целюлозна капсула), гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / GMP / Вегетаріанський / Веганський.

Дозування

Приймайте від 1 до 5 капсул щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви приймаєте лактулозу, протисудомні препарати та хіміотерапевтичні засоби або якщо ви вагітні/годуєте грудьми, якщо у вас гіперчутливість до MSG, захворювання нирок, судоми, біполярний розлад або порушення функції печінки, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж використовуючи цей продукт. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутамін (Glutamine)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення