Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул

Код: 34255
Фото товару Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул
Фото складу Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул
Фото використання Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул
Основне фото товара Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул
(5)
1214 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Магній є критично важливим, оскільки він бере участь у 300 ферментативних реакціях, що відбуваються в організмі людини. Він бере участь у роботі мязів і нервів, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Магній 60 капсул

Perque, Mg Plus Guard, Магній, 60 капсул

Опис

Магній є критично важливим, оскільки він бере участь у 300 ферментативних реакціях, що відбуваються в організмі людини. Він бере участь у роботі м’язів і нервів, регуляції температури тіла, метаболізмі білків, жирів і вуглеводів, формуванні кісток і зубів, тощо.

За деякими дослідженнями, до 75 відсотків американців можуть не споживати рекомендовану добову норму (RDA) магнію. Відсоток тих, хто страждає гіпомагніємією (дефіцитом магнію), є найвищим серед тих, хто зловживає алкоголем, діабетиків та тих, хто має важкі захворювання. Деякі шлунково-кишкові та ниркові захворювання разом із застосуванням таких препаратів, як аміноглікозиди та тіазидні діуретики, також можуть сприяти зниженню рівня мінералу.

Низький рівень магнію пов’язаний із серцево-судинними проблемами, тремором, м’язовими судомами, слабкістю та втомою.

Хоча ви можете отримати магній із такими продуктами, як зелені овочі, злаки, зернові, горіхи, бобові, м’ясо та риба, обробка та приготування можуть зменшити вміст магнію у вашому раціоні; фактично‚ це одна з головних причин, чому середнє споживання магнію часто нижче за ідеальне. Вам може бути корисно приймати щоденні добавки магнію, такі як Magnesium Plus Guard від Perque.

Mg Plus Guard — це натуральна добавка, яка забезпечує чотири різні типи магнію, загалом 110 мг загального елементарного магнію в кожній капсулі:

Оскільки більшість людей засвоюють поживні речовини по-різному, поєднання чотирьох високобіологічно доступних форм магнію в одній капсулі гарантує, що більшість людей задовольнять свої потреби. Крім того, синергія цих чотирьох типів магнію може додатково збільшити засвоєння. Серед інших переваг це допомагає покращити роботу м’язів і нервів.

Як дієтичну добавку приймайте від однієї до шести капсул Magnesium Plus Guard від Perque щодня, якщо інше не призначено вашим медичним працівником. Зверніться за медичною допомогою перед початком режиму прийому добавок магнію, якщо ви страждаєте на захворювання нирок або діабет.

Perque виробляє широкий спектр ефективних харчових добавок, щоб забезпечити людям якість життя, на яку вони справді заслуговують. Вони поєднують найсучасніші наукові знання з контрольованими виробничими процесами для доставки високоякісних добавок.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 60 енергізованих поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми Магній (у вигляді іонізованого гліцинату) 85 мг / 21 Магній (у вигляді аскорбату) 8 мг / 2 Магній (у вигляді цитрату) 10 мг / 3 Магній ( як C16 і C18 алкіли ƚ) 7 мг / 2 Загальний елементарний магній 110 мг / 28 ƚ з цілих, необроблених плодів пальми. Овочева капсула 120 мг / Добова норма не встановлена ​​FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. БЕЗ ГМО. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів). Містить лише форми магнію Perque. Не використовуються наповнювачі, зв'язувальні речовини або допоміжні речовини.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до шести (6) капсул щодня під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)