Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 34257
Фото товару Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото складу Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото використання Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул
Основне фото товара Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
1609 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Втома надниркових залоз – це стан, який стає все більш поширеним у сучасному швидкому темпі та сповненому стресу способі життя. Ваше тіло, частково завдяки наднирковим ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Підтримка наднирників 60 капсул

Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

Втома надниркових залоз – це стан, який стає все більш поширеним у сучасному швидкому темпі та сповненому стресу способі життя. Ваше тіло, частково завдяки наднирковим залозам, створене, щоб справлятися з регулярним стресом. Наша надниркова залоза працює, підвищуючи рівень гормонів, таких як кортизол і адреналін. Ці гормони використовуються для збільшення частоти серцевих скорочень, підвищення енергії та ряду інших речей; усі вони засновані на природній реакції «бийся або біжи», яку заохочує біологія‚ і допомагають нашому тілу справлятися з фізичними симптомами стресу. Ми мали намір отримати короткі спалахи цих гормонів, щоб уникнути небезпеки, тож що відбувається, коли ви перебуваєте майже в постійному стресі? Це робить ваше тіло нездатним виробляти DHEA, гормон, який необхідний для регулювання рівня гормонів. Без достатньої кількості DHEA ваші надниркові залози перевантажуються, що призводить до втоми надниркових залоз.

Adreno Distress Guard - це природний спосіб підтримати надниркові залози. Його інгредієнти, такі як корінь родіоли рожевої, магнолія лікарська, феллодендрон амурський, олія перилли та куркума, допомагають збалансувати рівні кортизолу та ДГЕА.

Екстракт кореня родіоли рожевої визнаний у всій Європі засобом проти втоми. Його також використовували як антидепресант; деякі медичні дослідження показують, що цей інгредієнт може мати певні характеристики з препаратами MAOI, які зазвичай призначають пацієнтам, які страждають від депресії. Крім того, родіола рожева має потенціал для покращення функціонування нервової системи.

Magnolia officianalis і phellodendron amurense тисячоліттями використовувалися в китайській медицині для лікування хвороб, пов’язаних із занепокоєнням і зниженням енергії. Magnolia officianalis містить дві важливі сполуки: гонокіол і магнолол. Дослідження показують, що магнолія лікарська може мати протизапальну та антидепресивну дію на організм. Ці два інгредієнти працюють разом, щоб підвищити здоровий рівень кортизолу та гормону ДГЕА.

Олія перилли та тригліцериди із середнім ланцюгом (MCT) містять низку ефірних олій, які мають природні властивості зниження стресу. MCT сприяють здоров’ю мітохондрій у ваших клітинах, контролюючи виробництво енергії організмом. Тим часом порошок куркуми в основному використовується як протизапальний засіб. Вважається, що його позитивний вплив на запалення викликаний його здатністю стимулювати надниркові залози та збільшувати вироблення організмом певних гормонів.

Ця пляшка з 60 м’якими таблетками ідеально підходить, якщо ви плануєте приймати Adreno Distress Guard протягом одного місяця. Якщо вам потрібен цей продукт на довший період часу, наша пляшка на 180 м’яких желатинів є більш економічно вигідним варіантом. Як завжди, Perque виробляє добре перевірені та безпечні продукти. Adreno Distress Guard — це чиста, гіпоалергенна формула, яка не містить пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів, консервантів, казеїну та інших похідних молока, а також ГМО.

Офіційний сайт: https://www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Родіола (>3% розавінів +>1% салідрозид) 300 мг / * Релора (Magnolia officinalis + Phellodendron amurense) 500 мг / * Олія перилли 800 мг / * Середньоланцюгова Тригліцериди (МСТ із сирих плодів пальми) 250 мг / * Фосфатидилхолін 90 мг / * Бджолиний віск 70 мг / * Желатин 500 мг / * Вода 20 мг / * Порошок куркуми 12 мг / * Гліцерин 12 мг / * *Денна норма не встановлена ​​FDA . Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві (2) м’яких капсули на день або за вказівкою лікаря. Зберігати при температурі нижче 70°F.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)