Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул

Код: 34260
Фото товару Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул
Фото складу Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул
Фото використання Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул
Основне фото товара Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул
(5)
3889 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Втома надниркових залоз – це стан, який стає все більш поширеним у сучасному швидкому, сповненому стресу способі життя. Організм людини створений для того, щоб справлятися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Підтримка наднирників 180 капсул

Perque, Adreno Distress Guard, Підтримка наднирників, 180 капсул

Опис

Втома надниркових залоз – це стан, який стає все більш поширеним у сучасному швидкому, сповненому стресу способі життя. Організм людини створений для того, щоб справлятися з регулярним стресом, головним чином через надниркові залози. Ця залоза працює, підвищуючи рівень таких гормонів, як кортизол і адреналін. Ці гормони використовуються, серед іншого, для збільшення частоти серцевих скорочень і підвищення енергії; це допомагає вашому організму справлятися з фізичними симптомами стресу. На жаль, коли ви перебуваєте в постійному стресі протягом тривалого періоду часу, ви не можете виробляти ДГЕА, гормон, необхідний для регулювання рівня гормонів, і ваші надниркові залози перевантажуються, що потенційно може викликати у вас відчуття втоми.

Adreno Distress Guard забезпечує природний спосіб підтримки ваших надниркових залоз. Його інгредієнти, включаючи корінь родіоли рожевої, магнолії лікарської, феллодендрона амурського, олію перилли та куркуму, можуть сприяти збалансованому рівню кортизолу та ДГЕА.

Екстракт кореня родіоли рожевої знімає втому, підтримує нервову систему та підвищує настрій. Magnolia officianalis і phellodendron amurense використовувалися в традиційній китайській медицині протягом тисячоліть через їх потенціал, щоб допомогти підвищити енергію та зменшити тривогу. Magnolia officianalis містить дві важливі сполуки: гонокіол і магнолол.

Олія перилли та тригліцериди із середнім ланцюгом (MCT) містять низку ефірних олій, які мають природні властивості зниження стресу. MCT можуть позитивно впливати на виробництво енергії, оскільки вони сприяють здоров’ю мітохондрій у ваших клітинах. Порошок куркуми може полегшити запалення, завдяки його здатності стимулювати надниркові залози та збільшувати вироблення певних гормонів.

Цей флакон містить 180 м’яких капсул; якщо ви приймаєте 2 капсули на день, цього флакона вистачить приблизно на 3 місяці. Це робить його ідеальним, якщо ви відчуваєте тривалу втому надниркових залоз.

Perque виробляє безпечні та ретельно перевірені продукти, і Adreno Distress Guard нічим не відрізняється. Він виготовлений з чистої, гіпоалергенної формули без будь-якої пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів, консервантів, казеїну чи інших похідних молока, або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Офіційний сайт: https://www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Родіола (>3% розавінів +>1% салідрозид) 300 мг / * Релора (Magnolia officinalis + Phellodendron amurense) 500 мг / * Олія перилли 800 мг / * Середньоланцюгова Тригліцериди (МСТ із сирих плодів пальми) 250 мг / * Фосфатидилхолін 90 мг / * Бджолиний віск 70 мг / * Желатин 500 мг / * Вода 20 мг / * Порошок куркуми 12 мг / * Гліцерин 12 мг / * *Денна норма не встановлена ​​FDA . Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві (2) м’яких капсули на день або за вказівкою лікаря. Зберігати при температурі нижче 70°F.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)