Ecological Formulas, Vitamin B1 50 mg Allithiamine, Вітамін B1 Тіамін, 60 капсул

Код: 34460
Основне фото товара Ecological Formulas, Vitamin B1 50 mg Allithiamine, Вітамін B1...
(5)
1014 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Тіамін, також відомий як вітамін B1, перетворює білки, жири та вуглеводи з вашого раціону в енергію. Тому він необхідний для належного функціонування вашої скелетної системи, м’язів, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 696859130687
Вага: 0.45 кг

Ecological Formulas Вітамін B1 Тіамін 60 капсул

Ecological Formulas, Vitamin B1 50 mg Allithiamine, Вітамін B1 Тіамін, 60 капсул

Опис

Тіамін, також відомий як вітамін B1, перетворює білки, жири та вуглеводи з вашого раціону в енергію. Тому він необхідний для належного функціонування вашої скелетної системи, м’язів, серця та мозку, які потребують значної кількості енергії.

Хороші дієтичні джерела тіаміну включають цільні зерна, нежирне м’ясо, рибу, сушені боби, сою та горох. У фруктах, овочах і молочних продуктах не вистачає великої кількості тіаміну, але вони можуть бути гідним джерелом вітаміну, якщо споживати їх у незручних великих кількостях.

Низький рівень тіаміну може розвинутися в результаті швидкої дієти, годування через зонд, надмірного вживання алкоголю та вживання великої кількості обробленої їжі. Якщо ви дотримуєтеся дієти з високим вмістом вуглеводів, приймаєте тривалий курс антибіотиків або оральних контрацептивів, ви також ризикуєте отримати дефіцит тіаміну. Дефіцит тіаміну може спричинити такі незручні симптоми, як втрата апетиту, втома, погане травлення та тривалий запор.

Allithiamine Vitamin B1 50 мг Ecological Formulas може допомогти вам почуватись краще, доповнюючи ваше дієтичне споживання та забезпечуючи ваше тіло тіаміном, а також іншими важливими мінералами.

Кожна капсула містить 50 мг тіаміну, вітаміну, який створює енергію з їжі. Крім того, ця добавка містить кальцій, мінерал, який сприяє зміцненню кісток і зубів, одночасно допомагаючи вашим нервовим клітинам надсилати повідомлення одна одній. Між тим‚ фосфор є ще одним мінералом, який підтримує зв’язок нервової системи.

Цей контейнер Allithiamine Vitamin B1 від Ecological Formulas містить 60 капсул, яких вам вистачить від одного до двох місяців, залежно від вашої дози. Приймайте одну-дві капсули на день, якщо інше не призначено лікарем.

З 1981 року компанія Ecological Formulas/Cardiovascular Research розробляє спеціальні добавки, призначені для людей із чутливістю до хімічних речовин. Багато з його продуктів також сертифіковані як кошерні та/або пройшли незалежні лабораторні випробування.

Офіційний сайт: http://www.ecologicalformulas.net

Інгредієнти

Кількість на порцію: Кальцій (дифосфат кальцію) 75 мг, Тіамін 50 мг Містить - мікрокристалічну целюлозу, стеарат магнію, діоксид кремнію Не містить - кукурудзу, сою, дріжджі, пшеницю, фенол або інші поширені харчові або хімічні алергени

Дозування

Приймайте одну-дві капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B1 Тіамін (Vitamin B1 Thiamine)
Women Pre-Workout Complex with Vitamin B12 & Folate Blue R...
(5)
2255 грн.
Доставка