Dr. Berg, Vitamin B1+ Allithiamine, Вітамін B1 Алітіамін, 60 капсул

Код: 41992
Основне фото товара Dr. Berg, Vitamin B1+ Allithiamine, Вітамін B1 Алітіамін, 60 к...
(5)
1541 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Поповніть запас вітаміну В1 за допомогою натурального вітаміну В1+ Dr. Berg. Ця формула містить аллітіамін преміум-класу та потужний комплекс вітамінів B для максимальної користі. Кожен ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Вітамін B1 Алітіамін 60 капсул

Dr. Berg, Vitamin B1+ Allithiamine, Вітамін B1 Алітіамін, 60 капсул

Поповніть запас вітаміну В1 за допомогою натурального вітаміну В1+ Dr. Berg. Ця формула містить аллітіамін преміум-класу та потужний комплекс вітамінів B для максимальної користі. Кожен флакон містить 60 капсул, які легко проковтнути. Dr. Berg Natural Vitamin B1+ підтримується нашою 30-денною гарантією повернення грошей!

Поповніть запас вітаміну В1 за допомогою натурального вітаміну В1+ Dr. Berg. Ця формула містить високоякісний алітіамін, унікальний жиророзчинний вітамін В1, витягнутий із сирого часнику, і комплексну суміш восьми основних вітамінів групи В.

Dr. Berg Natural Vitamin B1+ містить 10 поживних речовин преміум-класу:

Кожен флакон містить 60 рослинних капсул, які легко проковтнути. Dr. Berg Natural Vitamin B1+ підтримується нашою 30-денною гарантією повернення грошей!

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 60

Рекомендації щодо застосування: приймати по 1 капсулі на день.

Склад:

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Natural Vitamin B1+ B-complex, Вітамін B1 Тіамін, 60 капсул
Тіамін0,3 мг25%
Рибофлавін0,3 мг23%
ніацин4 мг25%
Вітамін B60,4 мг24%
Фолієва кислота100 мкг25%
Вітамін B120,6 мкг25%
біотин7,5 мкг25%
Пантотенова кислота1 мг20%
магній20 мг5%
Алітіамін20 мг*

* Денна цінність не встановлена.

Інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, цитрат магнію, суміш вітамінів групи В (брокколі (квітка і стебло), морква (корінь), шпинат (лист), насіння соняшнику, хлорела), рослинна капсула, алітіамін, магнію стеарат.

Виникнути дефіцит вітаміну B1 легше, ніж ви думаєте

Незважаючи на те, що вітамін B1 міститься в широкому діапазоні харчових продуктів, сучасна харчова обробка вилучає значну кількість поживних речовин, через що стає все важче отримати всі наші потреби у вітаміні лише з їжі.

Крім того, стрес, алкоголь і споживання рафінованих вуглеводів і цукру можуть призвести до виснаження вітаміну В1, створюючи ризик його дефіциту.

Оскільки багато людей намагаються задовольнити щоденні потреби в поживних речовинах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими.

Сила природного вітаміну B1+ Dr. Berg

Натуральний вітамін B1+ від Dr. Berg чудово постачає вітамін B1. Наша запатентована формула містить 50 мг високоактивного вітаміну B1 у формі жиророзчинного аллітіаміну.

Багато поживних речовин діють разом, а брак необхідних мінералів і вітамінів групи В може вплинути на рівень вітаміну В1. Ось чому Dr. Berg Natural Vitamin B1+ містить повну суміш восьми основних вітамінів групи B і магнію для максимальної користі.

Ми ретельно розробили наші овочеві капсули, які легко ковтати, щоб створити просте та зручне щоденне джерело вітаміну B1.

Чому варто обрати натуральний вітамін B1+ Dr. Berg?

Виробництво, сертифіковане GMP США

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

Високоякісні інгредієнти

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

Десятиліття досвіду

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

Ми стоїмо за нашими продуктами

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

Не витрачайте час і гроші на неякісні продукти вітаміну В

Натуральний вітамін B1+ Dr. Berg є неймовірним джерелом високоякісного алітіаміну. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

Dr. Berg Natural Vitamin B1+ може підійти вам, якщо...

Як використовувати природний вітамін B1+ Dr. Berg

Користуватися натуральним вітаміном B1+ Dr. Berg легко! Приймати по 1 капсулі в день.

Кому не можна використовувати природний вітамін B1+ Dr. Berg

Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням Dr. Berg Natural Vitamin B1+ або будь-яких інших дієтичних добавок.

Основні моменти

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B1 Тіамін (Vitamin B1 Thiamine)