Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул

Код: 35159
Фото товару Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул
2921 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Підтримка настрою травлення імунної системи! Новий підхід до емоційного здоровя. Розроблений для тих, хто прагне керувати своїм настроєм і підтримувати релаксацію, доктор Перлмуттер ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Пробіотики 60 капсул

Dr. Formulated Probiotics Mood+, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Підтримка настрою + травлення + імунної системи! Новий підхід до емоційного здоров'я. Розроблений для тих, хто прагне керувати своїм настроєм і підтримувати релаксацію, доктор Перлмуттер створив Mood+ із клінічно вивченими пробіотиками (16 пробіотичних штамів і 50 мільярдів КУО), пребіотичними волокнами з преміальної органічної акації (А. Сенегал), органічною ашвагандою та органічною аляскинською чорницею. Особливості продукту: - Сприяє емоційному благополуччю та розслабленню. - Сприяє балансу травлення. - 16 пробіотичних штамів.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Пробіотична суміш для настрою 182 мг / Lactobacillus acidophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus helveticus R0052 Lactobacillus brevis Lactobacillus casei Lactobacillus gasseri Lactobacillus paraca sei Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus salivarius Загальна кількість лактокультур (40 мільярдів КУО) Bifidobacterium longum R0175 Bifidobacterium bifidum Bifidobacterium breve Bifidobacterium infantis Bifidobacterium longum Total Bifido Cultures (10 Billion CFU) Total Probiotic Cultures 50 Billion CFU Суміш для підтримки стресу 350 мг / Органічна ашваганда (корінь)‚ органічний комплекс чорниці aurorablue [ органічна аляська чорниця (фрукти) ‚ органічна чорниця з овальним листям (фрукти)‚ органічна чорниця альпійська (фрукти)‚ органічна карликова чорниця (фрукти)] Суміш органічних пребіотичних волокон 705 мг / Органічна картопля [стійкий крохмаль] (бульба)‚ органічне волокно акації (A. senegal). Денна цінність не встановлена. Після закінчення терміну придатності за рекомендованих умов зберігання. Інші інгредієнти: рослинний пулулан без ГМО (капсула). Без глютену / без молочних продуктів / без сої / вегетаріанське. Не містить носіїв, наповнювачів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів та консервантів. Зроблено в США

Дозування

Дорослі приймають по 2 капсули в день. Можна приймати незалежно від прийому їжі. Капсули можна відкривати. Вміст можна приймати безпосередньо з водою або сирими соками.

Запобіжні заходи

Не призначений для дітей. Найкраще в холодильнику. Зберігати в сухому місці при температурі 71°F (22°C) або нижче. Як і з будь-якою дієтичною добавкою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під медичним наглядом. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення