DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Код: 35244
Фото товару DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото складу DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото використання DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Основне фото товара DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
(5)
2492 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Безсоння здебільшого викликається напругою, втомою та неможливістю розслабитися. Нестача сну може викликати ще більше занепокоєння і може мати негативний вплив на ваше фізичне здоровя. Є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories L-Теанін 60 капсул

DaVinci Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Опис

Безсоння здебільшого викликається напругою, втомою та неможливістю розслабитися. Нестача сну може викликати ще більше занепокоєння‚ і може мати негативний вплив на ваше фізичне здоров’я. Є багато потенційних причин, але є природні рішення, які сприяють відпочинку. L-Theanine 200 мг DaVinci Labs — це трав’яна добавка, яка розслабляє ваші м’язи та може підтримувати міцний нічний сон.

Основний інгредієнт‚ теанін‚ посилює активність альфа-хвиль мозку. Це сприяє розслабленому стану, який дозволяє вам краще спати‚ водночас змушуючи вас почуватися менш дратівливим.

L-теанін є добавкою з відносно низьким ризиком. Фактично‚ дослідження показали, що L-теанін має здатність зменшувати тривогу та стрес, підтримуючи здорову функцію клітин‚ не змушуючи вас штучно втомлюватися. Ви також можете використовувати L-теанін, щоб звести до мінімуму негативний побічний вплив кофеїну — більше не потрібно не спати всю ніч!

Завдяки своїм розслаблюючим властивостям L-теанін сприяє здоровій роботі серцево-судинної системи. Крім того, L-теанін має корисні антиоксидантні властивості. L-теанін містить важливий компонент, відомий як інозит, який відповідає за підтримку здорового мозку та нервової системи; це також може допомогти вам спалювати жир ефективніше, одночасно знімаючи нервове напруження.

Кожна пляшка L-теаніну 200 мг від DaVinci Labs містить 60 рослинних капсул. Запитайте свого лікаря або іншого медичного працівника про дозування, яке підходить саме вам.

DaVinci Laboratories протягом десятиліть є лідером у дослідженні дієтології та розробці продуктів. Вони прагнуть надавати продукти найвищої якості виробництва та натуральні інгредієнти. DaVinci також підтримує широкі дослідження ефективності поживних речовин, що дозволяє створювати унікальні добавки.

Офіційний сайт: https: //www. davincilabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / L-теанін (бренд Suntheanine) 200 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), вегетаріанський лейцин. Вегетаріанське / без глютену / виготовлено з Інгредієнти без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Примітка: Колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Теанін (L-Theanine)
Berberine 500 mg Berberine Force, Берберин Форце 500 мг, 60 ка...
(5)
2762 грн
Доставлення