Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Код: 31759
Фото товару Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
(5)
3379 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Століттями багато людей переконалися, що зелений чай позитивно впливає на їхнє самопочуття. Це може дати легкий поштовх без шуму, а деякі вважають це розслаблюючим. Крім ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Теанін 60 капсул

Pure Encapsulations, l-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Опис

Століттями багато людей переконалися, що зелений чай позитивно впливає на їхнє самопочуття. Це може дати легкий поштовх без шуму, а деякі вважають це розслаблюючим. Крім того, екстракт зеленого чаю також може мати інші переваги для здоров’я.

Ці корисні властивості значною мірою зумовлені сполукою, відомою як L-теанін, яка міститься в чайному листі. L-теанін - це унікальний тип амінокислоти, який відповідає за смак зеленого чаю. Це також один з активних інгредієнтів, який може сприяти розслабленню мозку (альфа-хвилі мозку показують, що він може сприяти пильному, але розслабленому психічному стану). Як результат‚ це може допомогти вам справлятися зі щоденними стресовими факторами‚ особливо тому, що воно навряд чи спричинить сонливість у малих дозах.

Крім того, l-теанін може підтримувати здорове функціонування клітин у всьому тілі людини. Це може допомогти вашим нейромедіаторам функціонувати належним чином, а також регулює вплив кофеїну на центральну нервову систему.

Нарешті, ця речовина може бути особливо корисною для жінок. Чашка зеленого чаю або добавка l-теаніну можуть полегшити фізичні симптоми передменструального синдрому (ПМС) у жіночому організмі. Він також може пом'якшити випадкові відчуття стресу або дратівливості, які виникають під час менструальних періодів.

L-теанін надає цю сполуку в зручній формі капсул. Кожна капсула містить 200 міліграмів Suntheanine, надійної форми цієї амінокислоти, створеної шляхом ферментативної ферментації.

Приймайте від однієї до шести овочевих капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 капсулами L-теаніну повинна тривати від 10 днів до двох місяців.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / L-теанін 400 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Теанін (L-Theanine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності