BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл

Код: 35715
Фото товару BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл
Фото складу BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл
Фото використання BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл
Основне фото товара BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл
(5)
2376 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Прегненолон необхідний, щоб допомогти організму підтримувати оптимальний рівень гормонів, відіграючи вирішальну роль у багатьох функціях. Люди з низьким рівнем прегненолону, як правило, частіше страждають від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BioMatrix Прегненолон 30 мл

BioMatrix, Pregnenolone, Прегненолон, 30 мл

Опис

Прегненолон необхідний, щоб допомогти організму підтримувати оптимальний рівень гормонів, відіграючи вирішальну роль у багатьох функціях. Люди з низьким рівнем прегненолону, як правило, частіше страждають від розладів настрою, втоми, депресії та проблем з пам’яттю, серед інших поширених скарг на здоров’я. • Долає гематоенцефалічний бар'єр, допомагаючи зберегти здоров'я мозку та покращити пам'ять. • Забезпечує полегшення симптомів втоми надниркових залоз, таких як збільшення ваги та втома. • Зменшує ризик і тяжкість депресії. • Сприяє оптимальному співвідношенню кортизолу до DHEA • Забезпечує антиоксидантну підтримку. †Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь-якій хворобі

Офіційний сайт: https://biomatrixnutrition.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 краплі (~0,06 мл) Порція в контейнері: ~500 Кількість на порцію / %DV Pregnenolone 2,4 мг / * * % Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: гліцерин і спирт . глютен, штучні барвники та ароматизатори. 1,2 мг (1 крапля) BioMatrix Pregnenolone еквівалентно 3 мг мікронізованого перорального прегненолону.

Дозування

Приймати по 2 краплі 2 рази на день. Щоб отримати конкретні рекомендації, або якщо ви годуєте грудьми чи вагітні, зверніться до свого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Слід уникати прегненолону дітям, вагітним жінкам і годуючим матерям. Прегненолон протипоказаний людям з раком простати, молочної залози та/або матки. Цей продукт містить спирт як базовий носій для активного інгредієнта. У деяких пацієнтів це може викликати печіння в ротовій порожнині, тому настійно рекомендується титрування та послідовність цих формул. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо зовнішнє горлечко/ущільнювач пляшки пошкоджено або відсутнє.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прегненолон (Pregnenolone)