Dr. Berg, Nutritional Yeast Flakes, Харчові дріжджі, 227 г

Код: 37382
Основне фото товара Dr. Berg, Nutritional Yeast Flakes, Харчові дріжджі, 227 г
(5)
1594 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Отримайте прискорення смаку та поживних речовин із харчовими дріжджовими пластівцями Dr. Berg. Наші харчові дріжджі не збагачені та наповнені природними мінералами та вітамінами групи В. Посипте трохи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790551
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Харчові дріжджі 227 г

Dr. Berg, Nutritional Yeast Flakes, Харчові дріжджі, 227 г

Отримайте прискорення смаку та поживних речовин із харчовими дріжджовими пластівцями Dr. Berg. Наші харчові дріжджі не збагачені та наповнені природними мінералами та вітамінами групи В. Посипте трохи вашої улюбленої їжі, щоб оживити домашні страви. Кожен пакетик містить 14 смачних порцій. Зроблено в США, без глютену, підходить для веганів і без ГМО.

Використання харчових дріжджових пластівців Dr. Berg – це чудовий спосіб підтримати здоров’я організму. Кожна порція наповнена вітамінами групи В, мікроелементами, амінокислотами та клітковиною. На відміну від інших харчових дріжджів, наповнених синтетичними вітамінами групи В і добавками, наші харчові дріжджі містять лише вітаміни та мінерали, які є в природі. Це максимізує засвоєння поживних речовин і біодоступність. 

Вам сподобається пікантний смак наших харчових дріжджових пластівців. Посипте трохи вашої улюбленої їжі, щоб оживити домашні страви. Чудові сирні та горіхові смаки ідеально поєднуються з салатами, смаженими овочами, супами, соусами, запіканками, яйцями, чіпсами з листової капусти та багато іншого. 

Кожна упаковка Nutritional Yeast Flakes містить 14 порцій. Наші харчові дріжджі не містять глютену, підходять для веганів, кето-продуктів, не містять ГМО та виготовляються в США. 

Форма: пластівці

Розмір порції: 2 ст.л., прибл. 16 г

Порцій в упаковці: 14

Рекомендації щодо використання: посипте бажаною кількістю салат, яєчню, супи, чіпси з листової капусти, рагу, бульйони, сир та багато інших продуктів для збільшення природних вітамінів групи В. 

Харчова цінність


Кількість калорій на порцію
32

%DV*

Загальний жир 0,8 г1%
     Насичені жири 0,1 г1%
     Ненасичені жири 0,6 г1%
     Транс-жири 0,1 г1%
Холестерин 0 мг0%
Всього вуглеводів 6 г2%
     Харчові волокна 6 г11%
     Загальний цукор 0 г 
Білок 11 г 
Вітамін D 0 мкг0%
Кальцій 55 мг4%
Залізо 0 мг0%
Калій 0 мг0%
Вітамін С 0 мг0%
Тіамін (вітамін B1) 0,32 мг27%
Рибофлавін (вітамін В2) 0,96 мкг74%
Ніацин (вітамін B3) 5,92 мг37%
Пантотенова кислота (вітамін B5) 1,6 мг32%
Вітамін B6 0,48 мг28%

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях.
Денна цінність не встановлена.

 

Харчові дріжджові пластівці Dr. Berg є чудовим природним джерелом:

 

Смачне джерело природних вітамінів групи В

Наші харчові дріжджові пластівці наповнені вітамінами B1, B2, B3, B5 і B6. На відміну від синтетичних поживних речовин, природні вітаміни в наших харчових дріжджах легко засвоюються та використовуються.


Сприяє здоровому рівню мінералів

Наші харчові дріжджові пластівці містять цинк, селен, марганець і молібден. Ваше тіло використовує ці мікроелементи для багатьох процесів, включаючи імунітет, метаболізм, ріст і регуляцію генів.

 

Знімає стрес

Природний вітамін B1, що міститься у високоякісних харчових дріжджах, може допомогти зменшити наслідки фізичного та психічного стресу.

 

Підвищує енергію

Харчові дріжджі є чудовим джерелом вітаміну B6, який необхідний для енергетичних фабрик вашої клітини, відомих як мітохондрії. 


Підтримує здоровий метаболізм

Харчові дріжджі можуть допомогти прискорити ваш метаболізм. Вітаміни групи В у харчових дріжджах мають вирішальне значення для ефективного метаболізму жирів, білків і вуглеводів.


Сприяє зміцненню імунної системи 

Харчові дріжджі можуть допомогти підтримати вашу природну стійкість до бактеріальних інфекцій, у тому числі шлунково-кишкових хвороб.

 

Захищає клітини

Вітаміни та мінерали в якісних харчових дріжджових пластівцях підтримують вашу природну стійкість до пошкоджень, спричинених вільними радикалами та важкими металами.

 

Сприяє нормалізації «поганого» холестерину

Бета-глюкан, клітковина, що міститься в харчових дріжджах, може допомогти вам підтримувати здоровий рівень холестерину ЛПНЩ.

 

Сприяє здоров'ю волосся, шкіри та нігтів

Вітаміни В2 і В3 чудово підтримують міцне і здорове волосся, шкіру та нігті.


Не витрачайте час на неякісні харчові дріжджі

Багато харчових дріжджових продуктів містять наповнювачі, добавки та синтетичні вітаміни групи В, які не корисні для вашого здоров’я. Харчові дріжджові пластівці Dr. Berg ефективні, оскільки містять лише один високоякісний природний інгредієнт: харчові дріжджі. Наші харчові дріжджі не збагачені, не містять глютену, підходять для веганів, кето-продуктів і не містять ГМО. Більш якісні харчові дріжджові пластівці ви не знайдете ніде. Ось чому ми забезпечуємо наші продукти 30-денною гарантією повернення грошей. 

 

Харчові дріжджові пластівці Dr. Berg підійдуть вам, якщо...

 

 

Як використовувати харчові дріжджові пластівці Dr. Berg

Харчові дріжджі можна додавати в будь-яку страву. Спробуйте посипати салати, яєчню, супи, чіпси з листової капусти, рагу, бульйони, сир та інші пікантні страви для неймовірного смаку та збільшення природних вітамінів групи В.

 

Кому не можна використовувати харчові дріжджові пластівці Dr. Berg

Харчові дріжджові пластівці здорові та безпечні для споживання більшістю людей. Однак, якщо ви чутливі до дріжджових продуктів або маєте алергію на дріжджі, вам слід уникати харчових дріжджів.


Харчові дріжджові пластівці Dr. Berg

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Харчові дріжджі (Nutritional Yeast)