A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул

Код: 39491
Фото товару A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул
Фото складу A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул
Фото використання A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул
Основне фото товара A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул
(5)
1497 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Вітамін К є життєво важливою поживною речовиною, яка сприяє двом основним функціям організму згортанню крові та мінералізації кісток. Хоча історично його в основному приписували вітаміну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

A.C. Grace Company Вітамін K2 60 капсул

A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул

Опис

Вітамін К є життєво важливою поживною речовиною, яка сприяє двом основним функціям організму: згортанню крові та мінералізації кісток. Хоча історично його в основному приписували вітаміну К1, тепер дослідження підтверджують вирішальну роль іншої форми, відомої як вітамін К2, у загальному підтриманні здоров’я.

Вітамін К є необхідним жиророзчинним вітаміном для згортання крові та мінералізації кісток, причому основною харчовою формою є філохінон, який в основному міститься в зелених овочах. Менш відомий менахіноновий тип вітаміну К2 можна отримати з продуктів тваринного походження, таких як м’ясо або яйця, а також деяких ферментованих соєвих продуктів, таких як натто. Нові дослідження висвітлили низку переваг, пов’язаних із споживанням достатньої кількості цієї важливої ​​поживної речовини – УНІКАЛЬНОГО вітаміну K2, що пропонує один ефективний спосіб включити його у свій раціон.

Клінічно доведено, що вітамін K2 має значні переваги для здоров’я кісток. Завдяки двом формам вітаміну К2, натуральному МК-7 і синтетичному МК-4, доступним на ринку, цей продукт пропонує чудовий варіант у формі натурального вітаміну К2 – підтвердженого наукою – забезпечуючи максимальну користь з оптимальними результатами!

Цей продукт збагачений повністю природними перевагами вітаміну K2 (MK7). Він полегшує всмоктування, може похвалитися тривалим періодом напіврозпаду в організмі та не має побічних ефектів. Крім того, це єдина доступна форма добавки, яка походить із природних джерел! Науково доведено, що вітамін K2 набагато ефективніший, ніж вітамін K1 і K2, у покращенні мінералізації кісток. МК-7 є формою вітаміну К, який відіграє важливу роль у захисті від будь-яких потенційних втрат щільності кісткової тканини, таким чином зберігаючи здоров’я скелета з часом. Нові дослідження показують, що MK-7, природна форма вітаміну K2, може відігравати важливу роль у підтримці здоров'я кровоносних судин.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порція в упаковці: 60

Кількість на порцію / %DV

Вітамін K2 (як менахінон-7) 50 мкг / 42%

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), L-лейцин і діоксид кремнію.

Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби та кукурудза. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Сертифікат GMP

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін K2 (Vitamin K2)
A.C. Grace Company, Iron Up Liquid Grape, Залізо, 60 мл
(5)
2041 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, Unique E, Вітамін Е, 120 капсул
(4.5)
2437 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, Unique E 30, Вітамін Е, 30 капсул
(5)
693 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, UNIQUE Omega E+, Омега 3, 60 капсул
(5)
2975 грн
Доставлення