Dr's Advantage, Liquid Folic Acid, Рідка фолієва кислота, 237 мл

Код: 21548
Основне фото товара Dr's Advantage, Liquid Folic Acid, Рідка фолієва кислота,...
(5)
1505 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Добавка з рідкою фолієвою кислотою від Dr's Advantage може допомогти організму виробляти здорові еритроцити, підтримувати здоровий мозок та багато іншого. Без молочних продуктів. Без яєць. Не містить глютен. Без ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Dr's Advantage Рідка фолієва кислота 237 мл

Dr's Advantage, Liquid Folic Acid, Рідка фолієва кислота, 237 мл

Добавка з рідкою фолієвою кислотою від Dr's Advantage може допомогти організму виробляти здорові еритроцити, підтримувати здоровий мозок та багато іншого.

Фолієва кислота потрібна для правильного розвитку людського організму. Він бере участь у виробництві ДНК генетичного матеріалу в організмі, а також допомагає в багатьох інших функціях.

Ця добавка від Dr's Advantage може сприяти здоровому функціонуванню серцево-судинної системи та нормальному поділу клітин. Фолієва кислота - це водорозчинна форма вітаміну B, необхідна для розвитку плода. чи добавок.

Фолієва кислота може допомогти запобігти і звернути назад дефіцит фолієвої кислоти і полегшити певні наслідки цього дефіциту.

Ця добавка може регулювати рівень гомоцистеїну в крові, тим самим потенційно підтримуючи здоров'я серцево-судинної та кровоносної систем. Він також може відігравати роль у детоксикації багатьох сполук, таких як токсини навколишнього середовища.

Рідка добавка фолієвої кислоти від Dr's Advantage забезпечує високоефективну форму фолієвої кислоти та не містить дріжджів, крохмалю, пшениці, сої, глютена, яєць, солі, молочних продуктів та штучних ароматизаторів.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. або програми прийому харчових добавок, або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас є серйозне захворювання.Розмір порції: 1/6 разів (1 чайна ложка)Кількість порцій в упаковці: 48Кількість на порцію /% добової нормикалорій 4Усього вуглеводів 1 г / 1%цукру 1 гФолієва кислота 800 мкг* Денні значення засновані на дієті в 2000 калорій.†Добова доза не визначена.Інші інгредієнти: фільтрована вода, кристалічна фруктоза, рослинний гліцерин, суміш натуральних ароматизаторів та/або інші концентровані екстракти соку, лимонна кислота, ксантанова камедь, сорбат калію (для збереження свіжості), бензоат калію (для збереження свіжості).Не містить дріжджів, крохмалю, пшениці, сої, глютена, яєць, солі та молочних продуктів.Без ГМО.Добре збовтати перед використанням. Приймати по одній чайній ложці на день під час їжі. Можна змішувати з водою або соком.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Рідка фолієва кислота B9 (Liquid Folic Acid)
Dr's Advantage, Liquid Magnesium, Магній, 237 мл
(5)
1331 грн.
Доставка