Thorne, Melaton 3 mg, Мелатонін 3 мг, 60 капсул

Код: 22406
Основне фото товара Thorne, Melaton 3 mg, Мелатонін 3 мг, 60 капсул
(5)
683 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
Для спокійного сну. Підтримка при пораненнях і травмах. Сертифікат NSF Certified for Sport. Без глютену. Melaton-3 від Thorne має сертифікат NSF Certified for Sport. Компанія Thorne пропонує добавки з мелатоніном у капсулах по 3 мг ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Thorne Мелатонін 3 мг 60 капсул

Thorne, Melaton 3 mg, Мелатонін 3 мг, 60 капсул

Опис

Melaton-3 від Thorne має сертифікат NSF Certified for Sport. Компанія Thorne пропонує добавки з мелатоніном у капсулах по 3 мг (Melatonin-3) та капсулах 5 мг (Melatonin-5). Мелатонін, основний гормон шишкоподібної залози, є ефективним «хронобіотиком», що сприяє збереженню нормальних циркадних ритмів організму. Добавки з мелатоніном сприяють відновленню синхронізації циркадних ритмів циклу для осіб, що мають проблеми зі сном, або порушення циклу через швидку зміну часових поясів або роботу в нічну зміну. Вживання добавок з мелатоніном може бути корисним також особам, проблеми зі сном у яких викликані зниженням здатності організму синтезувати мелатонін з амінокислоти триптофану, пов'язаним із віком. Дослідження показали, що мелатонін сприяє спокійному сну завдяки зменшенню кількості часу, необхідної, щоб заснути. Він також стимулює здатність безперервно спати та робить сон більш глибоким.

Було доведено, що прийом 0,3–5,0 мг мелатоніну має помірний седативний ефект. При вживанні добавки безпосередньо перед тим, коли починається нормальна секреція мелатоніну організмом, навіть низька доза мелатоніну сприяє кращому сну. Як виявилося, мелатонін підвищує ефект гамма-аміномасляно кислоти (ГАМК) шляхом безпосередньої взаємодії з рецепторами ГАМК, що сприяє розслабленню. Добавка Melaton-3 від Thorne містить три мг мелатоніну в кожній капсулі, а добавка Melaton-5 містить 5 мг в одній капсулі, тому використовується, коли потрібно більше мелатоніну. Мелатонін також має суттєві антиоксидантні властивості. Було відзначено, що належний рівень мелатоніну є сприятливим фактором для здоров'я серцево-судинної, нейроендокринної системи, ШКТ і кісток.

Спортсмени мають бути впевненими в тому, що добавки, які вони приймають, заслуговують на довіру та відповідають стандартам. Саме тому кожна партія продукту, що має сертифікат NSF Certified for Sport, проходить перевірку на відповідність даним, які містяться на етикетці. До того ж гарантується відсутність понад 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями, зокрема стимуляторів, наркотиків, стероїдів, діуретиків, бета-2-агоністів і маскувальних агентів.

Використання

Приймайте по 1 капсулі перед сном або згідно з рекомендаціями медичного працівника.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелози (одержана з целюлози), лаурат кальцію, діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Кожна капсула містить:% від добової норми
Мелатонін3 мг*
* Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Мелатонін 3 мг