Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул

Код: 31507
Фото товару Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул
(5)
2654 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Проблеми з серцево-судинною системою можуть бути прихованими та мати шкідливий вплив, який хвороба може мати на ваш рівень життя. Підтримка здорового серця підвищує вашу здатність ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ресвератрол 120 капсул

Pure Encapsulations, Resveratrol 40 mg, Ресвератрол, 120 капсул

Опис

Проблеми з серцево-судинною системою можуть бути прихованими та мати шкідливий вплив, який хвороба може мати на ваш рівень життя. Підтримка здорового серця підвищує вашу здатність вести повноцінний і активний спосіб життя. Один із способів покращити здоров’я серцево-судинної системи - дотримуватись здорового харчування та програми регулярних фізичних вправ.

На додаток до профілактичних заходів, таких як фізичні вправи та правильне харчування, існують інші способи покращити серцево-судинну систему. Ресвератрол, речовина, яка міститься в червоному вині, давно пов’язана з користю для здоров’я серцево-судинної системи, включаючи запобігання утворенню тромбів і пошкодженню кровоносних судин.

Ресвератрол має антиоксидантні властивості, які також можуть покращити здоров’я серцево-судинної системи завдяки підтримці здорових тромбоцитів. Порушення функції тромбоцитів може призвести до ряду проблем з кров’ю та серцево-судинною системою, пов’язаних зі згортанням крові. Дослідження підтверджують теорію про те, що ресвератрол позитивно впливає на здоров’я клітин, видаляючи вільні радикали та сприяючи здоровому функціонуванню ферментів.

Однак ви не можете або не хочете вживати алкоголь щодня. Альтернативним рішенням є добавка, наприклад «Ресвератрол». Ці капсули забезпечують вас потужним антиоксидантом‚ який отримують з одного з найбагатших відомих джерел сполуки на планеті: горця цупідного; ця дивовижна трава‚ поширена в Японії та Східній Азії‚ використовувалася як медичний та харчовий засіб протягом тисячоліть.

Кожна пляшка ресвератролу містить 120 рослинних капсул, яких вистачає на чотири місяці, залежно від вашої дози.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Транс-ресвератрол 40 мг / [З екстракту японського споришу (Polygonum cuspidatum) (корінь)] Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-5 капсул на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності