Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул

Код: 32494
Фото товару Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул
(5)
4586 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Міцні кістки можуть допомогти вам уникнути болючих і незручних падінь або переломів. Ваше тіло потребує низки поживних речовин, щоб побудувати та підтримувати кісткову масу. Отримати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій 351 капсул

Pure Encapsulations, +CAL+ with Ipriflavone, Кальцій, 351 капсул

Опис

Міцні кістки можуть допомогти вам уникнути болючих і незручних падінь або переломів. Ваше тіло потребує низки поживних речовин, щоб побудувати та підтримувати кісткову масу. Отримати їх через їжу може бути важко: молочні продукти, такі як молоко, сир і йогурт, є одними з найкращих дієтичних джерел кальцію; перебування під природним сонячним світлом є ідеальним способом отримати достатню кількість вітаміну D. Тим часом‚ біофлавоноїди містяться у багатьох фруктах і овочах.

+CAL+ з Ipriflavone від – це один із зручних способів покращити здоров’я кісток, серед інших аспектів загального здоров’я. Кальцій також бере участь в інших функціях організму; до них належать опорні клітинні мембрани, нервова система, м’язи та капіляри.

Кожна капсула +CAL+ з іприфлавоном забезпечує біодоступні форми кальцію та інших мінералів. Магній сприяє підвищенню засвоєння кальцію, тоді як бор, цинк, мідь і марганець сприяють утворенню міцних сполучних тканин у кістках і хрящах, а також еластину. 1‚000 МО вітаміну D3 також підтримує здоров'я кісток і зубів.

У той же час ця добавка також містить іпріфлавон, який відноситься до ізофлавонів. Іпріфлавон може допомогти підтримувати здорові кістки, оскільки він підтримує здоровий рівень активності остеокластів, виділяє гормон під назвою кальцитонін, утворює мінералізований кістковий матрикс і підтримує вироблення колагену типу I.

Нарешті, вітамін K має кілька застосувань. Хоча він найбільш відомий тим, що підтримує ефективне згортання крові, він також може сприяти здоров’ю кісток. Вітамін K може сприяти кращому зв’язку остеокальцину з кальцієм, що сприяє формуванню кісток.

Приймайте від двох до семи вегетаріанських капсул на день‚ розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 350 капсулами «+CAL+» з іприфлавоном має тривати від 50 днів до п’яти місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 117 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 428 МО / 107% вітаміну K (у вигляді вітаміну K1) 214 мкг / 268% кальцію (у вигляді цитрату/малату кальцію) 385 мг / 39 % магнію (у вигляді аспартату магнію) 49 мг / 12% цинку (у вигляді піколінату цинку) 12 мг / 80% міді (у вигляді гліцинату міді) 1 мг / 50% марганцю (у вигляді аспартату марганцю) 2,1 мг / 105% бору (у вигляді гліцинату бору) 0,85 мг / * Іпріфлавон 214 мг / * Екстракт хвоща (Equisetum Arvense) (стебло, лист) 128 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Вітамін К може бути протипоказаний разом з кумадином (варфарином). Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, зокрема ліки, що розріджують кров, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності