Pure Encapsulations, Amino Replete, Амінокислоти, 240 г

Код: 32499
Основне фото товара Pure Encapsulations, Amino Replete, Амінокислоти, 240 г
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Підтримує спортивну активність, когнітивну функцію та щоденне самопочуття Сприяє імунній функції Зручна порошкова формула для легкого дозування Виготовлено з гіпоалергенних, веганських інгредієнтів. Amino Replete ще...
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Амінокислоти 240 г

Pure Encapsulations, Amino Replete, Амінокислоти, 240 г

Підтримує спортивну активність, когнітивну функцію та щоденне самопочуття Сприяє імунній функції Зручна порошкова формула для легкого дозування Виготовлено з гіпоалергенних, веганських інгредієнтів.Amino Replete — це комплекс амінокислот у вільній формі в природному співвідношенні, що забезпечує підтримку спортивної діяльності‚ когнітивне здоров’я, імунна функція та щоденне самопочуття. Пропонує повну суміш амінокислот у вільній формі, що забезпечується у співвідношеннях, які природно містяться в джерелах білка з високою біологічною цінністю (BV) Підтримує щоденне здоров’я за допомогою будівельних блоків амінокислот для підтримки синтезу білка Підтримує спортивні тренування, включаючи роботу м’язів, енергію виробництво та відновлення Посилює здоровий синтез нейромедіаторів за допомогою попередників амінокислот для підтримки когнітивних функцій і позитивного настрою Сприяє імунній функції, частково підтримуючи здорові рівні глутаміну та глутатіону

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна мірна ложка (1 чайна ложка‚ приблизно 4 г)Порція в контейнері: приблизно 60Кількість на порцію / %DVкалорій 15Загальна кількість вуглеводів Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) 2 мг / 118%L-гістидину (з L- гістидин HCI) 80 мг / L-ізолейцин (вільна форма) 200 мг / L-лейцин (вільна форма) 345 мг / L-лізин (з L-лізину HCI) 250 мг / L-метіонін (вільний -форма) 200 мг / L-фенілаланін (вільна форма) 175 мг / L-тереонін (вільна форма) 160 мг / L-валін (вільна форма) 300 мг / L-аланін (вільна форма) ) 185 мг / L-аргінін HCI (вільна форма) 250 мг / L-глутамін (вільна форма) 439 мг / Гліцин (вільна форма) 102 мг / L-серин (вільна форма) 88 мг / L-тирозин (вільна форма) 169 мг / L-триптофан (вільна форма) 60 мг / Денна норма (DV) не встановлена.^ Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій.Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори ванілі, полуниці та лимонаду з іншими натуральними ароматизаторами, лимонна кислота, яблучна кислота, очищений екстракт листя стевії.Містить: фенілаланін.Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 мірній ложці щодня, змішуючи з 8 унціями води або соку, між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містить: фенілаланін.Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності