Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г

Код: 32502
Фото товару Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г
Фото складу Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г
Фото використання Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г
Основне фото товара Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г
(5)
3337 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Деякі люди не люблять приймати таблетки і віддають перевагу порошкоподібним добавкам. Серед них багато спортсменів бодібілдерів і тих, хто регулярно займається спортом часто простіше просто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Амінокислоти БЦАА 227 г

Pure Encapsulations, BCAA Powder, Амінокислоти БЦАА, 227 г

Опис

Деякі люди не люблять приймати таблетки‚ і віддають перевагу порошкоподібним добавкам. Серед них багато спортсменів‚ бодібілдерів‚ і тих, хто регулярно займається спортом; часто простіше просто змішати порошок з водою. Замість стандартного протеїну збільште його з порошком BCAA.

Ця добавка містить амінокислоти з розгалуженим ланцюгом валін, лейцин та ізолейцин. Вони можуть допомогти вашому організму переробляти поживні речовини‚ дозволяючи вам нарощувати та підтримувати м’язову масу. BCAA можуть активізувати виробництво гутаміну та аланіну, що може призвести до збільшення сили.

Ваше тіло також розщеплює білки під час тренувань, що часто призводить до вивільнення лактату. Молочна кислота може бути пов’язана з хворобливими відчуттями, які виводять вас із ладу на деякий час і заважають вашому режиму тренувань. Порошок BCAA може зменшити вироблення лактату, потенційно дозволяючи вашим м’язам і нервам відновлюватися ефективніше.

Спорт — це стільки ж про вашу розумову гру, скільки про фізичну майстерність. Таким чином, BCAA можуть уповільнити появу втоми центральної нервової системи під час фізичного навантаження, що може бути причиною нечіткого розуму.

Використовуйте BCAA Powder by як зручне джерело амінокислот, які минають печінку в процесі метаболізму. Кожна пляшка містить 227 грамів, а одна мірна ложка дає вам 3000 міліграмів амінокислот з розгалуженим ланцюгом вільної форми. Приймайте від половини до однієї мірної ложки щодня, змішуючи з водою або соком на ваш вибір.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (3,3 грама) Порції в упаковці: 68 Кількість на порцію / Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (у вільній формі) 3‚000 мг / Забезпечення: L-лейцин 1‚500 мг / L-ізолейцин 750 мг / L - Валін 750 мг / Денна норма не встановлена. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 1/2-1 мірну ложку щодня, змішуючи з 10 унціями води або соку.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти БЦАА (BCAA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності