Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул

Код: 32520
Фото товару Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул
(5)
3536 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Для більшості людей, які займаються спортом, ціллю, мабуть, є мязова маса. Це сприяє стрункішому, обтічнішому вигляду, і навіть багатьом бодібілдерам потрібен цей вирізаний вигляд, який ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Амінокислоти БЦАА 250 капсул

Pure Encapsulations, BCAA Capsules, Амінокислоти БЦАА, 250 капсул

Опис

Для більшості людей, які займаються спортом, ціллю, мабуть, є м’язова маса. Це сприяє стрункішому, обтічнішому вигляду, і навіть багатьом бодібілдерам потрібен цей «вирізаний» вигляд, який підкреслює м’язи, а не жир. Проблема полягає в тому, що якщо ви намагаєтеся розкрити м’язи під цим жиром, втрата ваги за допомогою дієти та фізичних вправ може з’їсти частину м’язової тканини. За допомогою здорового режиму, який включає силові тренування та дієту, багату білками, цього можна значною мірою уникнути. BCAA від - це добавка, яка також може відігравати важливу роль.

BCAA — це зручний спосіб отримати амінокислоти з розгалуженим ланцюгом, які можуть боротися з розщепленням м’язових білків під час тренувань. На відміну від інших амінокислот, ваша печінка не метаболізує їх. Кожна рослинна капсула містить наступні амінокислоти з розгалуженим ланцюгом для підтримки роботи м’язів:

Крім того, BCAA можуть сприяти підвищенню рівня енергії, одночасно зменшуючи вироблення лактату (лактат може сприяти легким, незручним судомам). Це може дозволити вам працювати з вищою інтенсивністю та протягом більш тривалого часу. Нарешті‚ вони можуть підтримувати кращу розумову працездатність, зменшуючи втому центральної нервової системи‚ дозволяючи запам’ятовувати та вибирати виграшну гру під час гри.

Приймайте дві-чотири капсули BCAA щодня, розділивши дози між прийомами їжі. Білки особливо корисні для відновлення м'язів після фізичних навантажень. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 250 капсулами BCAA вистачить приблизно на два-чотири місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (у вільній формі) 600 мг / Забезпечення: L-лейцин 300 мг / L-ізолейцин 150 мг / L-валін 150 мг / Денна норма не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 2-4 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти БЦАА (BCAA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності