Life Extension, Glycine 1000 mg, Гліцин 1000 мг, 100 капсул

Код: 3283
Основне фото товара Life Extension, Glycine 1000 mg, Гліцин 1000 мг, 100 капсул
(4.9)
817 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 30.04.2024, без передоплати
Не містить глютену. Не сертифіковано за ГМО LE. Амінокислота для здорового сну. Харчова добавка. У клінічних дослідженнях було показано, що незамінна амінокислота, гліцин, має заспокійливу дію на мозок. Щоб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870166917
Вага: 0.16 кг

Life Extension Гліцин 1000 мг 100 капсул

Life Extension, Glycine 1000 mg, Гліцин 1000 мг, 100 капсул

Опис

У клінічних дослідженнях було показано, що незамінна амінокислота, гліцин, має заспокійливу дію на мозок. Щоб забезпечити максимальну користь, ми сформулювали наш гліцин з 1000 мг, значно вищу дозу, ніж багато традиційні добавки гліцину.

Наша добавка гліцину пропонує заспокійливу підтримку сну та користь для здоров’я всього тіла у капсулах 1000 мг, які легко ковтати.

Переваги гліцину

Здоровий сон з гліцином

Гарний нічний сон - один з найефективніших способів догляду за нашим тілом. Але бурхливий спосіб життя, вплив шкідливого синього світла тощо вплинули на наші звички сну. Гліцин пропонує підтримку сну та розслаблення та багато іншого у капсулі 1000 мг, яку легко ковтати.

Гліцин - найпростіша з усіх амінокислот, яка має лише один атом вуглецю. Його може виробляти організм, але оскільки він, здається, не завжди відповідає вимогам організму, деякі вважають його напівнеобхідним.

Більшість гліцину в організмі вбудовується в білки, але вільний гліцин діє як нейромедіатор, який бере участь у регуляції апетиту, поведінки та загального гомеостазу. Він відіграє фундаментальну роль у підтримці експресії здорових генів, процесах клітинних антиоксидантів, детоксикації, імунної функції, росту, розвитку, метаболізму та виживання. Як і інші молекули з одним вуглецем, гліцин був пов'язаний з довголіттям деяких видів.

Гліцин часто використовується як доповнення для розслаблення та міцного сну. Дослідження показують, що гліцин, прийнятий перед сном, може сприяти якісному здоровому сну, не викликаючи денної сонливості. Гліцин також може позитивно вплинути на настрій, пізнання та психічне здоров'я.

Гліцин необхідний для вироблення колагену і тому підтримує сполучну тканину у всьому тілі. Було показано, що гліцин зберігає нормальну м’язову масу і сприяє здоровому складу тіла. Важливо, що він є компонентом, що обмежує швидкість основного антиоксиданту глутатіону.

Було продемонстровано, що гліцин пригнічує глікацію білків та продукцію кінцевих продуктів глибокого глікації (AGEs). Дані лабораторних та клінічних досліджень свідчать про те, що гліцин може сприяти нормальному метаболізму глюкози та фруктози. Дослідження показують, що гліцин може допомогти підтримувати нормальний артеріальний тиск. Дослідження, в якому взяли участь понад 4000 суб'єктів, виявило, що вищі рівні гліцину корелюють із захистом серцево -судинної системи та поліпшенням метаболізму. Було показано, що гліцин підтримує здоров'я слизової оболонки шлунка та кишечника.

На додаток до численних та різноманітних переваг, гліцин має значні показники безпеки. Більшість людей повинні приймати від одного до трьох грамів гліцину, щоб відчути користь. В результаті використання капсул з низькими дозами може бути громіздким і дорогим. Гліцин Life Extension поставляється в капсулах по 1000 мг, які легко ковтати.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте по одній (1) капсулі один -три рази на день, натщесерце перед сном або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза (капсула), аскорбілпальмітат.

Попередження

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Гліцин1000 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Гліцин (L-Glycine)
Thorne, Glycine 250, Гліцин, 250 капсул
(5)
1418 грн.
Доставка
Carlson, Glycine Powder, L-Гліцин, 500 г
(5)
2796 грн.
Доставка