Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 Sticks

Код: 33812
Фото товару Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 St...
Фото складу Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 St...
Фото використання Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 St...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 St...
(5)
2329 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Амінокислоти відіграють центральну роль у функціонуванні організму. Будучи будівельними блоками білка, а також проміжними продуктами метаболізму, багатогранність функцій 20 амінокислот, які містяться в білках, вражає. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-Гліцин 30 Sticks

Metabolic Maintenance, Glycine Sticks 3 Grams, L-Гліцин, 30 Sticks

Опис

Амінокислоти відіграють центральну роль у функціонуванні організму. Будучи будівельними блоками білка, а також проміжними продуктами метаболізму, багатогранність функцій 20 амінокислот, які містяться в білках, вражає. Одна з цих амінокислот, гліцин, відрізняється від решти амінокислот з кількох причин хімічно, а також є дуже функціональною в різних умовах. Glycine Sticks 3 грами від Metabolic Maintenance є хорошим джерелом гліцину в унікальній багатоцільовій формі.

Гліцин є органічною сполукою, а також найменшою з 20 амінокислот, які містяться в білках. Гліцин має водневий замісник як бічний ланцюг, а також може входити як у гідрофільне, так і в гідрофобне середовище. Це безбарвний, солодкий на смак кристал, який не позначений як «незамінний», оскільки організм здатний виробляти його з інших хімічних речовин. Тіло використовує гліцин для побудови білків, але він також виконує інші функції, зокрема, у процесі детоксикації печінки та виробництві ДНК, гемоглобіну та глутатіону. Гліцин є гальмівним нейромедіатором, він передає хімічні сигнали в мозок і може відігравати важливу роль у сприянні здоровій неврологічній функції.

Кожен 3-грамовий контейнер Glycine Sticks від Metabolic Maintenance містить 30 паличок і має рекомендовану дозу по одній стіку один раз на день для використання за бажанням або за рекомендацією медичного працівника. Чистий порошок гліцину можна легко змішати з водою або фруктовим соком як поживний підсолоджувач.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 паличка (3 грами) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 10 Гліцин 3 г / * *Денна норма не встановлена. Без глютену / без допоміжних речовин. Виготовлено на заводі, що відповідає GMP.

Дозування

Одна (1) паличка щодня‚ або за вказівкою медичного працівника. Чистий порошок гліцину можна змішувати з водою, фруктовим соком або іншими рідинами.

Запобіжні заходи

Вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Гліцин (L-Glycine)
Thorne, Glycine 250, Гліцин, 250 капсул
(5)
1511 грн.
Доставка