Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію, 180 капсул

Код: 33319
Фото товару Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію...
Фото складу Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію...
Фото використання Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію...
Основне фото товара Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію...
(5)
1463 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.05.2024., без передоплати
Буферизований бісгліцинат магнію Kirkman є гіпоалергенним препаратом для людей з особливими вимогами та чутливістю. Гліцинат магнію є формою магнію, яка легше перетравлюється та засвоюється, ніж ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Гліцинат Магнію 180 капсул

Kirkman, Magnesium Glycinate Buffered Chelate, Гліцинат Магнію, 180 капсул

Опис

Буферизований бісгліцинат магнію Kirkman є гіпоалергенним препаратом для людей з особливими вимогами та чутливістю. Гліцинат магнію є формою магнію, яка легше перетравлюється та засвоюється, ніж деякі інші форми магнію.

Цей продукт також є частиною серії Bio-Max, у якій використовуються форми поживних речовин, які, як клінічно доведено, є одними з найкращих засвоюваних і мають найвищу біодоступність. Ці капсули забуферені, що означає, що вони стійкі до змін рН, що робить їх менш реактивними та менш схильними до подразнення шлунково-кишкового тракту, а також їх легше засвоювати.

Kirkman використовує гліцинат магнію виключно від Albion Labs, Inc. з Clearfield, Юта, лідера у виробництві мінеральних хелатів.

Використання та ефективність добавок магнію добре задокументовано. Магній є важливим мінералом, який бере участь у багатьох функціях організму, підтримуючи міцні кістки та зуби. Він є важливим елементом клітинного метаболізму і є активатором ферментів. Цей мінерал також може підтримувати здорові нервові імпульси та скорочення м’язів. Крім того, магній сприяє розслабленню, потенційно підтримуючи хороший нічний сон у процесі.

Ознаки дефіциту магнію можуть включати втому, сплутаність свідомості, дратівливість, слабкість, м’язові спазми, втрату апетиту або проблеми зі сном. У The Physician's Desk Reference for Nutritional Supplements стверджується, що останні дані про стаціонарне та амбулаторне лікування свідчать про те, що дефіцит магнію може існувати у 12-40% людей.

Добавки магнію зазвичай починаються з мінералів, які зазнали впливу навколишнього середовища. З цієї причини‚ чистота магнієвої сировини є важливою. Магній, як і кальцій, може містити небажані домішки. Відповідальність за відсутність свинцю та інших важких металів несе виробник. Kirkman використовує лише найчистіші форми магнію, перевірені на вміст важких металів, а також інших домішок.

Кожна пляшка гіпоалергенного забуференого магнію бісгліцинату від Kirkman містить 180 капсул.

З 1949 року Kirkman виробляє широкий спектр харчових добавок. Лінійка гіпоалергенних продуктів спеціально розроблена для тих, хто страждає алергією або харчовою чутливістю. Усі продукти Kirkman є чистими та легкими для застосування людьми будь-якого віку.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Магній (з хелату бісгліцинату магнію) 100 мг / 24% *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода)‚ Лимонна кислота‚ Адипінова кислота‚ L-лейцин Без: молока‚ яєць‚ риби‚ молюсків‚ горіхів‚ арахісу‚ пшениці або сої Гіпоалергенний/безглютеновий

Дозування

Дві капсули на день або за вказівкою лікаря. Капсули можна роз’єднати, а вміст змішати з їжею чи напоєм.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці. Добавки магнію можуть спричинити зміни консистенції стільця та спорожнення. Якщо це станеться, припиніть використання та обговоріть це питання зі своїм лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гліцинат Магнію (Magnesium Glycinate)
Kirkman, TMG 500 mg, ТМГ + Фолієва + B12, 120 капсул
(5)
1890 грн.
У наявності