Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушпиння подорожника, 454 г

Код: 33795
Фото товару Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушп...
Фото складу Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушп...
Фото використання Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушп...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушп...
(5)
2801 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Якщо ви страждали від проблем з кишечником, ви знаєте, як вони можуть негативно вплинути на ваше повсякденне життя. Більше того, травлення може вплинути на загальний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 838287006442
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Лушпиння подорожника 454 г

Metabolic Maintenance, Psyllium Husk Powder 150 Servings, Лушпиння подорожника, 454 г

Опис

Якщо ви страждали від проблем з кишечником, ви знаєте, як вони можуть негативно вплинути на ваше повсякденне життя. Більше того, травлення може вплинути на загальний стан здоров’я. Порошок лушпиння подорожника від Metabolic Maintenance є зручним джерелом розчинної клітковини, яка збільшує об’єм стільця та сприяє регулярному та здоровому функціонуванню травлення.

Дієтичні рекомендації рекомендують чоловікам споживати 38 грамів клітковини щодня, а жінкам – 25 грамів. Харчові джерела клітковини включають фрукти, овочі та цільнозерновий хліб, крупи та макаронні вироби. На жаль, якщо ви часто покладаєтеся на оброблені продукти, щоб пережити напружений день, можливо, ви не отримуєте достатньо клітковини у своєму раціоні. У цьому випадку може допомогти зручна добавка.

Якщо у вас регулярні проблеми з травленням, такі як геморой, синдром подразненого кишечника (СРК), виразковий коліт, псиліум може допомогти вам почуватись краще, підтримуючи здоров’я товстої кишки. Оскільки воно уповільнює переміщення їжі зі шлунка в кишечник, клітковина подорожника дає змогу довше відчувати ситість після їжі, що потенційно може зменшити тягу. Люди, які сидять на дієті з низьким вмістом вуглеводів, можуть отримати користь від добавок клітковини, оскільки вони зменшили споживання продуктів, багатих клітковиною. Окрім травлення, розчинна клітковина в лушпинні подорожника також може підтримувати загальний стан серцево-судинної системи.

Кожну порцію порошку лушпиння подорожника від Metabolic Maintenance можна змішувати з водою чи іншими рідинами або змішувати в смузі. Один контейнер містить один фунт порошку, якого вистачить від півтора до п’яти місяців при рекомендованому розмірі порції від однієї до трьох столових ложок на день.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (3 г‚ 1 чайна ложка) Порції в упаковці: 150 Кількість на порцію / Калорії 1 Загальна кількість вуглеводів 2,4 г / 1% Харчові волокна 2,4 г / 10% * Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калорій . Калорії / 2‚000 / 2‚500 Загальний жир Менше / 65 г / 80 г Насичені жири Менше / 20 г / 25 г Холестерин Менше / 300 мг / 300 мг Натрій Менше / 2‚400 мг / 2‚400 мг Загальна кількість вуглеводів 300 г / 375 г Харчові волокна 25 г / 30 г Калорії на грам: жири 9‚ вуглеводи 4‚ білки 4 Інгредієнт: порошок лушпиння насіння псиліуму. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Змішайте одну мірну ложку (3 г‚ 1 чайну ложку) у 8 унцій. води, соку або напою на вибір, від одного до трьох разів на день як харчова добавка з клітковиною. Випити негайно.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лушпиння подорожника (Psyllium Husks)
Now, Whole Psyllium Husks, Псиліум, 680 г
(5)
1115 грн.
Доставка