Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток

Код: 33847
Фото товару Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток
Фото складу Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток
Фото використання Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток
Основне фото товара Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток
3253 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Незалежно від того, чи прагнете ви відновити чи зберегти здоровя своїх кісток, Super Cal Plus від Nutritional Frontiers може забезпечити достатні поживні речовини, які допоможуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Super Cal Plus 120 таблеток

Супер Сал Плюс, Super Cal Plus, 120 таблеток

Опис

Незалежно від того, чи прагнете ви відновити чи зберегти здоров’я своїх кісток, Super Cal Plus від Nutritional Frontiers може забезпечити достатні поживні речовини, які допоможуть покращити міцність і функцію ваших кісток. Ця добавка також може допомогти вашому організму з гормональним балансом.

З віком здоров’я ваших кісток може повільно погіршуватися. Важливо, щоб ваші кістки були здоровими, оскільки вони не тільки допомагають підтримувати тіло, але й дозволяють вам рухатися. Відсутність належного догляду може призвести до захворювань, спричинених поганим здоров’ям кісток. Хоча переважно у жінок, воно також може виникнути у чоловіків.

До складу Super Cal Plus входить безліч життєво важливих інгредієнтів. Деякі з них включають: MCHC (мікрокристалічний концентрат гідроксиапатиту)‚ вітамін D3‚ та мідь. MCHC — це джерело кальцію, що засвоюється, і сприяє загальному здоров’ю кісток. Вважається, що це може підтримувати вашу нервову систему та здоров’я серцево-судинної системи. І вітамін D3, і мідь можуть допомогти полегшити симптоми, пов’язані з поганим здоров’ям кісток і суглобів.

Перш ніж приймати Super Cal Plus від Nutritional Frontiers, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам цей продукт.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Кількість на 4 таблетки MCHC 3478 мг з виходом кальцію 800 мг Аспартат магнію 2000 мг з виходом магнію 400 мг Вітамін D3 800 МО Вітамін K2 45 мкг Бор 3 мг Мідь 2 мг

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 2-4 таблетки на день під час їжі. Добову кількість слід розділити між ранком і ввечері або відповідно до вказівок лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який харчовий продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)