Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул

Код: 34322
Фото товару Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул
Фото складу Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул
Фото використання Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул
Основне фото товара Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул
(5)
3177 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Гарне здоровя кісток є важливим, особливо з віком. Super Cal Plus від Nutritional Frontiers може забезпечити належні поживні речовини, які, можливо, допоможуть покращити міцність і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Кальцій 120 капсул

Nutritional Frontiers, Super Cal Plus, Кальцій, 120 капсул

Опис

Гарне здоров’я кісток є важливим, особливо з віком. Super Cal Plus від Nutritional Frontiers може забезпечити належні поживні речовини, які, можливо, допоможуть покращити міцність і функцію ваших кісток. Це також може забезпечити здоровий гормональний баланс.

Наші кістки - це те, що підтримує наше тіло та дозволяє нам рухатися. Ось чому для них так важливо бути здоровими. Якщо ми не дбаємо про них належним чином, це може призвести до певних захворювань, спричинених поганим здоров’ям кісток. Незважаючи на те, що це здебільшого поширене у жінок, воно також може виникнути у чоловіків.

Super Cal Plus містить багато корисних інгредієнтів. Деякі з них - це MCHC (мікрокристалічний концентрат гідроксиапатиту), вітамін D3 і мідь. MCHC є засвоюваним джерелом кальцію, який може сприяти здоров’ю кісток. Вважається, що це може підтримувати вашу нервову систему та здоров’я серцево-судинної системи. І вітамін D3, і мідь можуть допомогти полегшити симптоми, пов’язані з поганим здоров’ям кісток і суглобів.

Перш ніж приймати Nutritional Frontiers Super Cal Plus, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам цей продукт.

Офіційний сайт: http: //www. nutritionalfrontiers. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 200 МО / 50% вітаміну K2 (у вигляді менахінону-7) 11,25 мкг / 14% мікрокристалічного гідроксиапатиту кальцію 909,1 мг / 20% виходу кальцію 200 мг магнію Аспартат 500 мг / 25% виходу магнію 100 мг міді (у вигляді цитрату міді) 0,05 мг / 3% бору (у вигляді цитрату B) 0,75 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула). Виготовлено відповідно до стандартів cGMP.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: Колір цієї формули може відрізнятися через колірні варіації натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)