Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул

Код: 33911
Фото товару Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул
Фото складу Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул
Фото використання Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул
(5)
2297 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024., без передоплати
Холін — речовина, відома своїми потенційними перевагами для здоров’я. Це допомагає транспортувати жири, які ви споживаєте, до тканин тіла, які їх потребують. Крім того, він ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Ichol Plus 90 капсул

Genestra, Ичол Плюс, Ichol Plus, 90 капсул

Опис

Холін — речовина, відома своїми потенційними перевагами для здоров’я. Це допомагає транспортувати жири, які ви споживаєте, до тканин тіла, які їх потребують. Крім того, він підтримує здоровий метаболізм цих ліпідів, перш ніж вони можуть накопичуватися в печінці. Крім того, холін забезпечує підтримку нервової системи та клітинних мембран.

Окрім забезпечення холіну, який ваше тіло має отримувати з дієти або добавок, щоб ефективно функціонувати, Ichol Plus від Seroyal також містить інозит. Як і холін, інозитол також вважається неофіційним членом комплексу вітамінів групи В і може підтримувати мозок. Інозит може мати заспокійливий ефект, допомагаючи організму використовувати жир; він також може сприяти росту клітин волосся.

Екстракт бичачої жовчі в Ichol Plus містить травні ферменти ліпазу. Тим часом L-метіонін є амінокислотою, яка може мати антиоксидантну дію на печінку, а низка рослинних екстрактів підсилює ефективність цієї травної добавки.

Приймайте три капсули на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсул Ichol Plus від Seroyal вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Холін (у вигляді холіну бітартрат) 375 мг / * Інозит 300 мг / * L-метіонін 225 мг / * Бича (Bos Taurus) Жовч 225 мг / * Буряк (Beta Vulgaris) Корінь 75 мг / * Кульбаба лікарська (Taraxacum officinale) Корінь 45 мг / * Зелений чай (Camellia Sinensis) Лист/пагін 45 мг / * Чистотіл (Chelidonium majus) Цілий рослинний екстракт (4:1) 45 мг / * (180 мг сухого еквівалента) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, стеарат магнію, діоксид кремнію, силікат магнію. Гарантовано не містить доданої пшениці, крохмалю, дріжджів, глютену, кукурудзи, сої, натрію, цукру, штучних барвників або ароматизаторів.

Дозування

Приймайте по три капсули на день за кілька годин до або після прийому ліків, добавок і їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо у вас є захворювання печінки, шлунково-кишкового тракту або жовчного міхура та/або кишкова непрохідність. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-який стан здоров’я. Припиніть використання, якщо у вас з’явилися симптоми захворювань печінки. Якщо у вас виникли будь-які з наступних симптомів: нудота, блювота, діарея, втрата апетиту в поєднанні з сверблячкою, пожовтіння шкіри або очей, темна сеча або поява висипу, припиніть використання та негайно зверніться до свого лікаря. Надійно запечатаний для вашого виробництва та свіжості продуктів. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності