DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Код: 33973
Фото товару DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото складу DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото використання DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Основне фото товара DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
(5)
2331 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Зміцніть своє когнітивне здоровя та сприяйте гостроті зору за допомогою DHA 500 Softgels від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить глютену, яєць, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Омега ЕПК ДГК 120 капсул

DHA-500 500 DHA / 250 EPA, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Опис

Зміцніть своє когнітивне здоров’я та сприяйте гостроті зору за допомогою DHA 500 Softgels від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить глютену, яєць, кукурудзи, пшениці, дріжджів, солі, цукру, крохмалю, молока, молюсків та консервантів.

Як повідомляється, риб’ячий жир забезпечує ваш організм важливими омега-3 жирними кислотами та сприяє загальному здоров’ю. Це може потенційно покращити увагу, зменшити гіперактивну поведінку та підтримувати баланс настрою. Риб’ячий жир у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance допомагає знизити рівень тригліцеридів у вашому організмі, а також полегшує захворювання серця. Це також може запобігти віковим проблемам із зором, полегшити дихальний дискомфорт і боротися із запаленням.

Омега-3 жирні кислоти, включаючи DHA (докозагексаєнову кислоту) і EPA (ейкозапентаєнову кислоту), як повідомляється, покращують здоров’я серцево-судинної системи та усувають проблеми з пам’яттю. Омега-3 також може підтримувати здорову вагітність і загальний розвиток плода. DHA та EPA потенційно можуть підтримувати здоровий спосіб життя серця, полегшувати стан слабких кісток, а також боротися з ожирінням.

Зробіть DHA 500 Softgels від Protocol for Life Balance частиною свого щоденного раціону, і це може сприяти здоров’ю вашого серця, мозку та очей, боротися із запаленнями та сповільнювати старіння.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порція в упаковці: 120 Кількість на порцію / %DV Калорій 10 Загальний жир 1 г / 1% Поліненасичені жири 1 г / Натуральний концентрат риб’ячого жиру 1 г (1‚000 мг) / Омега-3 жири Кислоти: докозагексаєнова кислота (DHA) 500 мг / Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 250 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, кишковорозчинна оболонка, вода) і натуральний d-альфа-токоферол. Містять рибу (тунець). Натуральний d-альфа-токоферол з сої без ГМО. Риб'ячий жир - продукт Індії. Не виготовляється з дріжджів, пшениці, глютену, молока, яєць або молюсків. Вироблено на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени, без ГМО

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містять рибу (тунець). Не виготовляється з дріжджів, пшениці, глютену, молока, яєць або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Омега-3 жирні кислоти можуть взаємодіяти з антикоагулянтами, НПЗП, антигіпертензивними засобами та ліками, що знижують рівень холестерину. Омега-3 жирні кислоти можуть впливати на метаболізм деяких ліків, включаючи циклоспорин. У цьому виробі можуть спостерігатися природні зміни кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення