Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул

Код: 31563
Фото товару Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
1557 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ці капсули вітаміну D3 містять 1000 МО вітаміну D3 у легких для ковтання рослинних капсулах. Відомо, що вітамін D3 покращує засвоєння та утримання кальцію, відіграючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін D3 120 капсул

Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул

Опис

Ці капсули вітаміну D3 містять 1‚000 МО вітаміну D3 у легких для ковтання рослинних капсулах. Відомо, що вітамін D3 покращує засвоєння та утримання кальцію, відіграючи ключову роль у підтримці здоров’я кісток. D3 також може відігравати важливу роль у здоров’ї товстої кишки, серцево-судинної системи та клітин. Через зміну рівня ультрафіолетового випромінювання в атмосфері багато людей обмежують перебування на сонці та таким чином обмежують споживання сонячного вітаміну, вітаміну D3. Крім того, дослідження показали, що здатність організму засвоювати вітамін D3 знижується з віком.

Як організм використовує вітамін D3

Здоров’я кісток – вітамін D3 найбільш відомий своєю роллю у підтримці здоров’я кісток. Він працює, сприяючи засвоєнню мінералів, що зміцнюють кістки, таких як кальцій і фосфор, і зменшує втрату кальцію з сечею – обидві важливі функції для підтримки адекватного рівня мінералів в організмі. Без правильного балансу мінералів кістки можуть стати слабкими та крихкими. Багато досліджень показали, що добавки вітаміну D3 разом із кальцієм допомагають підтримувати здоров’я кісток, але останні дослідження показують, що добавки вітаміну D3 самі по собі також можуть мати позитивний вплив на здоров’я кісток.

Здоров’я клітин. Дослідження показали, що вітамін D сприяє здоровій роботі клітин, що може підтримувати здоров’я товстої кишки. Також було показано, що цей вітамін забезпечує загальну підтримку клітин, допомагаючи підтримувати здоровий ангіогенез. Це підтримує здоров’я клітин організму, включаючи клітини грудей і простати, оскільки підтримує активність імунних клітин і підтримує здоровий клітинний метаболізм. Інші дослідження показали, що вітамін D3, такий як той, що міститься в цих добавках, також може відігравати важливу роль у підтримці здорового метаболізму глюкози (оскільки рецептори вітаміну D знаходяться на острівцевих клітинах підшлункової залози). Однак необхідно провести додаткові дослідження на цю тему.

Підтримка серцево-судинної системи. Останні дослідження показали, що вітамін D3 може забезпечувати певну підтримку серцево-судинної системи, що, можливо, пояснюється його роллю в метаболізмі кальцію. Він також може бути ефективним через його здатність підтримувати здорову функцію реніну плазми.

Де береться вітамін D3?

Вітамін D3 у цих рослинних капсулах отримують із холестерину в ланоліні (жир, що міститься у вовні). Крім того‚ гіпоалергенну рослинну клітковину отримують із целюлози сосни. також використовує тригліцериди середнього ланцюга з кокосової та пальмової олії‚ але на рідині вітаміну D3.

Дефіцит вітаміну D

Якщо ви вважаєте, що у вас може бути дефіцит вітаміну D, ви можете звернутися до лікаря та попросити зробити аналіз крові. Адекватні рівні визначаються як від 30 до 100 нг/мл; однак останні дослідження показали, що для оптимального здоров’я необхідні рівні від 80 до 100 нг/мл. Найкращим джерелом вітаміну D є сонячне світло, тому, якщо вам потрібно обмежити перебування на сонці (з міркувань безпеки або тому, що ви живете далеко від екватора), радимо приймати щонайменше 1000 МО вітаміну D3 щодня.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% відсотка добової норми (DV). Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-5 капсул на день або за вказівкою медичного працівника. Вживати з їжею.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Особам, які приймають більше 2000 МО вітаміну D на день, рекомендується контролювати рівень вітаміну D у крові. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)