Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул

Код: 31571
Фото товару Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул
Фото складу Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул
Фото використання Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул
Основне фото товара Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул
804 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Вітаміни забезпечують поживну підтримку організму. Існує два основних типи вітамінів водорозчинні та жиророзчинні. Жиророзчинні вітаміни можуть утримуватися в організмі протягом тривалого періоду часу, а водорозчинні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін А Ретінол 120 капсул

Vitamin A 10000 IU, Вітамін А Ретінол, 120 капсул

Опис

Вітаміни забезпечують поживну підтримку організму. Існує два основних типи вітамінів: водорозчинні та жиророзчинні. Жиророзчинні вітаміни можуть утримуватися в організмі протягом тривалого періоду часу, а водорозчинні – ні. Вітамін А — це тип жиророзчинного вітаміну, який міститься в таких продуктах, як сир, жирна риба, молоко, яйця та печінка.

Ця поживна речовина виконує кілька важливих функцій: вона зміцнює вашу імунну систему, допомагає вам краще бачити в умовах слабкого освітлення, і зберігає вашу шкіру здоровою. Весь необхідний вам вітамін А можна отримати зі здорового харчування. Погана дієта може спричинити низький рівень вітаміну А‚ що є станом, який називається дефіцитом вітаміну А. Інші фактори ризику розвитку дефіциту вітаміну А включають дотримання веганської дієти, наявність діагнозу муковісцидоз або запальне захворювання кишечника, споживання надмірної кількості алкоголю та низький рівень заліза (дефіцит заліза). Легкий дефіцит вітаміну А часто не викликає жодних симптомів. Однак у найважчій формі дефіцит вітаміну А може призвести до курячої сліпоти, тобто неможливості бачити в темряві, навіть за наявності достатнього світла. Це також може спричинити погане функціонування імунітету, що робить вас більш схильними до незначних захворювань. ' Вітамін А 10‚000 МО може допомогти вам уникнути цих проблем.

Ця добавка дає вам зручний спосіб підвищити рівень вітаміну А. Вітамін А є єдиною діючою речовиною в цьому продукті. Кожна м’яка гелева капсула забезпечує вас 10‚000 МО цього важливого вітаміну‚ який підтримує чіткий зір і здоровий ріст‚ захищає від недуг‚ і підтримує здоров’я вашої шкіри. Він містить вітамін А з норвезького жиру печінки тріски, а також пальмітат вітаміну А, але не хвилюйтеся — його смачний лимонний смак приховує його рибне походження!

Одна пляшка вітаміну А 10‚000 МО містить 120 капсул‚ яких вистачить приблизно на чотири місяці. Приймайте по одній капсулі щодня під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула. Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін А 10‚000 МО / 200% (з норвезького риб’ячого жиру та пальмітату вітаміну А) Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода) натуральний ароматизатор лимона ‚ запатентована природна суміш антиоксидантів токоферолів і листя розмарину. Містить рибу (тріску). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Вітамін А на рівнях понад 10 000 МО може призвести до серйозних побічних ефектів, включаючи вроджені дефекти. Цей продукт не рекомендується жінкам, які можуть завагітніти. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін А Ретінол (Vitamin A)